Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
14.09.2022

Verlenging sponsorovereenkomst KBK bouwgroep met RKAV Volendam

KBK bouwgroep heeft haar sponsorcontract met de amateurvoetbalvereniging RKAV Volendam verlengd. De naam KBK zal wederom op vele voetbalpakjes prijken.

De RKAV streeft na om alle jeugdspelers in de gelegenheid te stellen  om zich enorm te verbeteren. Het uitgangspunt van de voetbalvereniging is dat ieder kind talent heeft. Iedere speler wordt in de gelegenheid gesteld en gefaciliteerd om  zich te kunnen ontwikkelen. De RKAV biedt jeugdselectie spelers een opleiding waarbij alle onderdelen van voetballen leerbaar worden gemaakt in een veilig klimaat. Dit doet de RKAV door gericht zowel het individu als de speelwijze van het team te trainen en dit te toetsen in de wedstrijd. Primaire doel is dat spelers doorstromen binnen de club naar een team/ambitieniveau dat bij hen past of naar de jeugdopleiding van de FC Volendam.

Op de foto tekent RKAV voorzitter Jan Kwakman (Bami) het nieuwe contract, geflankeerd door de KBK directeuren Ron (midden) en Paul Klouwer (rechts).

Jan-Bas Veltman (links) en Ron Klouwer (KBK bouwgroep) ondertekenen officieel de nieuwe overeenkomst.

Vergelijkbare berichten

17 april 2024

Hoe het allemaal begon; in gesprek met Klaas en Klaas

Bericht bekijken
15 april 2024

Samenwerken is de toekomst | Donaties namens KBK bouwgroep

Bericht bekijken
11 april 2024

Hoogste punt Stellingweg bereikt!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam