Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
18 mei 2020

Vergadercentrum Heesterveld opgeleverd

Voor opdrachtgever Ymere heeft onze afdeling Projectmatig Onderhoud in samenwerking met Architectenbureau SLA, Ramakers Interieurprojecten en andere partners de tweede fase van dit project in Amsterdam-Zuidoost afgerond. Twee voormalige woningen zijn getransformeerd tot diverse vergaderruimtes voor startende ondernemers en andere belangstellenden.

De volgende fase is reeds in voorbereiding. Die bestaat uit het verbeteren van het gevelbeeld d.m.v. het aanbrengen van aluminium puien in de gevelplint. Dit zorgt ervoor dat de achterliggende bedrijfsruimten transparanter worden en meer betrokken worden wij de omgeving. Deze fase zal na de bouwvak starten.

Extra informatie over project Heesterveld:
Deze transformatie is onderdeel van een groter geheel, waarbij 1500 m2 bergingen worden omgezet naar betaalbare bedrijfsruimten. Met deze nieuwe bedrijfsruimtes wil Ymere en de gemeente Amsterdam lokale (beginnende) ondernemers meer kansen bieden in een verhitte vastgoedmarkt. Bijkomend voordeel is dat deze nieuwe functies zorgt voor meer veiligheid en een verhoogde leefbaarheid in de buurt. Ook probeert het project door middel van nieuwe ondernemingen verbinding te leggen tussen de H-Buurt en het naastgelegen ontwikkelgebied Amstel 3. Het project wordt mede gesubsidieerd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en Gemeente Amsterdam. Ymere is als vastgoedeigenaar de trekker. Naast betaalbare bedrijfsruimten krijgen de ondernemers nog ondersteuning van professionele Business Developers om hun onderneming het tot een succes te maken. Er zijn al ondernemers die hier uit hun jasje zijn gegroeid. Dat zorgt weer voor de nodige doorstroming!

Vergelijkbare berichten

17 april 2024

Hoe het allemaal begon; in gesprek met Klaas en Klaas

Bericht bekijken
15 april 2024

Samenwerken is de toekomst | Donaties namens KBK bouwgroep

Bericht bekijken
11 april 2024

Hoogste punt Stellingweg bereikt!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam