Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden

Strategisch vastgoedonderhoud
met ambities voor de hele Randstad.

3.000 mutatiewoningen per jaar
75.000 reparatie­verzoeken per jaar
8+ bewonerstevredenheid

We zijn een toonaangevende ketenpartner en co-maker als het gaat om vastgoedonderhoud. Dagelijks onderhoud of grootschalige projecten: onze aanpak is niet traditioneel, maar datagedreven. We gebruiken automatisering en slimme manieren van werken om efficiënt te zijn en nemen altijd het voortouw. Maar het grootste verschil maken we met onze mensen. Zij zorgen voor verbinding met huurders, doen wat ze beloven en leveren goed werk. Dat zorgt voor een basis van vertrouwen en langdurige samenwerkingen met onze opdrachtgevers.

Mutatie-onderhoud Reparatie-onderhoud Projectmatig onderhoud
Mutatieonderhoud / Reparatieonderhoud

Mutatie- en reparatieonderhoud
zijn nauw met elkaar verbonden.

Daarom combineren wij ze graag in de overeenkomsten die wij met onze opdrachtgevers afsluiten. We denken mee en werken voortdurend samen aan het verbeteren van de integrale processen, met als doel: kostenverlaging, procesoptimalisatie en een hoge huurders- en medewerkerstevredenheid.

Ons Klant Contact Centrum

Huurders kunnen met al hun vragen of reparatieverzoeken terecht bij de medewerkers van ons Klant Contact Centrum (085-0432720). Ook onze uitvoerders en vakmannen weten dat een project valt of staat met begrip voor overlast, een snelle oplossing en vooral: een vriendelijk woord.

Meer over ons Klant Contact Centrum

Lagere administratieve lasten en voorspelbare kosten door afkoop van basiskwaliteit.

Meer grip op uw onderhoud door data-analyse.

Volledig ingericht KCC met bouwkundige kennis. Klantgericht en KPI-gestuurd.

Projectmatig onderhoud

Projecten uitvoeren in bewoonde situatie is wat wij doen.

Resultaatgericht samenwerken, integraal meedenken en innovaties toepassen. Of het nu gaat om regulier onderhoud, verduurzamen, energetisch verbeteren of brandveiligheid. Gewoon goed werk leveren en doen wat je zegt, vooral tegen de bewoners. Dat is onze toegevoegde waarde.

Bewonersparticipatie

Ook als het gaat om het traject richting het behalen van 70% akkoord van de huurders kunt u op ons rekenen. Volledig zelfstandig of ter ondersteuning van onze opdrachtgevers. Onze huurdersconsulente en ons Klant Contact Centrum staan altijd klaar voor vragen van bewoners.

Brandveiligheid Onderhoud in de zorg

Als betrouwbare en ervaren partner werken wij graag met u samen.

Samen richting een CO2-neutraal 2050.

Co-maker bij meerdere corporaties en zorginstellingen op het gebied van brandveiligheid.

De basis van vertrouwen zorgt voor langdurige samenwerkingen

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam