Vastgoedonderhoud

Vastgoedonderhoud

KBK vastgoedonderhoud is een totaal-onderhoudsbedrijf en als co-maker actief voor meerdere woningcorporaties, vastgoedbeheerders en vve’s. In die samenwerkingsvorm zijn de deelnemende partijen gelijkwaardig en wordt het proces aan tafel vormgegeven. Het resultaat is een plan dat voor alle betrokken partijen optimaal werkt.

Team Amsterdam

Het onderhoudsbedrijf is kenmerkend door het grote aantal eigen vakmensen en hun betrokkenheid bij het werk. In onze vestiging te Amsterdam is een team van 20 ervaren mensen dagelijks in touw om circa 30 timmermannen, vaklieden en ketenpartners aan te sturen. Er is veel saamhorigheid en collegialiteit onder onze mensen, wat belangrijk is om goed te kunnen functioneren.

Mutatie- en verkooponderhoud

Voor diverse woningcorporaties voeren wij momenteel als co-maker het mutatieonderhoud uit in woningen die tijdelijk leeg komen te staan. Korte doorlooptijden en efficiënte samenwerkingen zijn hierbij het uitgangspunt.

De mutatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door een vast team van eigen mensen. Door langdurige samenwerkingsverbanden worden overige werkzaamheden zoals de aanleg van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties door vaste partners uitgevoerd. De snelheid en slagvaardigheid waarmee we mutaties kunnen uitvoeren en de hoge controle op planning en kwaliteit maakt ons een gedegen partner.

Dagelijks onderhoud

Onze afdeling Dagelijks onderhoud ontzorgt van A tot Z en is gespecialiseerd in omgang met bewoners en het werken in een bewoonde situatie. Zij voeren onder andere reparatieonderhoud, huco-zaken en complete badkamer- / keukenrenovaties uit.

  • Reparatieonderhoud: Heeft u een reparatieverzoek? Meld uw verzoek en wij nemen binnen één werkdag contact op met de huurder.

  • HUCO- team: Wilt u voorkomen dat een 6-weken melding een huurcommissie zaak wordt, of dat een huurcommissie-zaak in uw voordeel word opgelost? Wij nemen de zaak van A tot Z van u over en leveren een compleet dossier inclusief foto’s en een ondertekend proces-verbaal van oplevering.

  • Badkamerteam: Onze vaklieden realiseren binnen enkele dagen complete badkamer- en keukenrenovaties in bewoonde situatie. Wij kunnen deze voor een bewoner ingrijpende situatie, als zeer prettig laten ervaren.

Planmatig onderhoud

KBK verzorgt ook gepland onderhoud aan vastgoed van corporaties, VVE’s en vastgoedbeheerders. Geveltechniek en schilderwerk zijn hierbij de kernactiviteiten en worden uitgevoerd door onze eigen vakmensen.

Groot onderhoud

Het projectmatig uitvoeren van (achterstallig) onderhoud aan woningen en/of complexen behoort ook tot de werkzaamheden van KBK. Hierbij kunnen zowel de buitenschil als de binnen pakketten worden aangepakt. Dit biedt een uitgelezen kans om na te denken over energiebesparende maatregelen, wooncomfort en woonbeleving waar wij als KBK uiteraard actief meedenken.

Digitaal uitvoeren onderhoudsproces met app

Om het mutatieproces efficiënter te laten verlopen heeft KBK vorig jaar zelf een app ontwikkeld. De op maat gemaakte app wordt gebruikt door de opdrachtgever, KBK en de ketenpartners om het mutatieproces efficiënter te laten verlopen. Door het gebruik van deze app zijn er kortere doorlooptijden, hebben wij een betere grip op de planning van projecten en boven alles vermindert het klachten.

 

Mike Bos (Manager Mutatie- en Dagelijks onderhoud)

"Met ons enthousiaste team verzorgen wij voor verschillende opdrachtgevers het Mutatie- verkooponderhoud en Dagelijks Onderhoud. Wij zijn continue bezig om het onderhoudsproces verder te optimaliseren zodat we de onderhoudsdiensten nog beter kunnen aanbieden. Ik vind het fijn om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit die wij met ons team leveren" 

Schilderwerk

Wij realiseren sinds jaar en dag (grootschalige) projecten op het gebied van nieuw binnen- en buitenschilderwerk, renovatieschilderwerk en planmatig onderhoud van schilderwerk. Schilderwerk bij een renovatieopdracht vraagt naast vaardigheid ook een gedegen materialenkennis, en onze schildersdivisie is bekend met alle pijnpunten en zeer bedreven in het compleet vernieuwen van rotte houtdelen en het adequaat behandelen van aangetast hout. De ondergrond wordt in elke omstandigheid in optimale conditie gebracht voordat roller en kwast aan bod komen.

Geveltechniek

Een verantwoorde renovatie van de gevel begint bij een deskundige beoordeling. In welke bouwkundige staat verkeert uw gevel en welke herstelwerkzaamheden zijn echt noodzakelijk? Wij voeren een inspectie voor u uit, leggen onze analyse voor en komen met passende oplossingen. Werkzaamheden kunnen variëren van een eenvoudige gevelreiniging tot een compleet nieuwe gevel inclusief isolatie. Wij tonen u graag voorbeelden van gerealiseerde werken uit eigen portfolio van stijlvolle geveloplossingen die bovendien een energiezuinig label opleveren.

Opdrachtgevers vastgoedonderhoud

 Projecten uitgelicht

Verfijn zoekopdracht
Activiteit
Vastgoedonderhoud
uw partner in bouw, renovatie en vastgoedonderhoud