Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
2 november 2018

Van der Pekbuurt winnaar Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2018

Wij zijn trots om te kunnen melden dat de Van der Pekbuurt, een renovatieproject in Amsterdam Noord, de Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2018 heeft gewonnen. Het project kreeg 21,9 procent van de stemmen. Heeft u op dit project gestemd, dan danken wij u hartelijk voor uw steun!

Van der Pekbuurt
Een deel van dit tuindorp is ingrijpend gerenoveerd. Het gaat om ruim 300 woningen, waar ook KBK bouwgroep een aantal woningen van voor haar rekening heeft genomen. Wij hebben 14 woningen in de Begoniastraat gerenoveerd en zijn nu nog volop bezig met de renovatie van 28 woningen in de Jasmijnstraat, Oleanderstraat en de Van der Pekstraat. Ook met deze woningen verwachten wij een fijn thuis te creëren voor de nieuwe bewoners.

Vergelijkbare berichten

17 april 2024

Hoe het allemaal begon; in gesprek met Klaas en Klaas

Bericht bekijken
15 april 2024

Samenwerken is de toekomst | Donaties namens KBK bouwgroep

Bericht bekijken
11 april 2024

Hoogste punt Stellingweg bereikt!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam