Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
28 januari 2021

Twee projecten Projectmatig Onderhoud in beeld

Onze collega Frank Huibers (Teamleider Projectmatig Onderhoud) heeft samen met Richard de Wit twee projecten bezocht die beide bijna opgeleverd worden. Zij startten bij zorgcentrum Beth Shalom in Amsterdam, waar voor opdrachtgever Cordaan het restaurant een make-over heeft gekregen en in de centrale hal een kiosk is gerealiseerd. Het ontwerp van Same-d (Francis Saris) heeft er samen met het uitvoeringsteam van KBK Vastgoedonderhoud en Ramakers Interieurprojecten voor gezorgd dat de uitstraling van deze ontmoetingsruimten weer een frisse nieuwe “look and feel” hebben gekregen. Een mooi voorbeeld van een project waarbij meerdere divisies binnen KBK samenwerken om zo de opdrachtgever volledig te ontzorgen!

Vervolgens ging het werkbezoek door naar Purmerend. In verpleeghuis Novawhere (locatie van De Zorgcirkel) is een casco ruimte geheel gestript en voorzien van een nieuwe indeling en afwerking. Vloeren, wanden, kozijnen, plafonds, installatie, aftimmerwerk en schilderwerk; alle onderdelen zijn aangepakt om straks snel in gebruik te kunnen nemen. Ook met het oog op brandveiligheid t.b.v. de compartimenten gebruiken we de interne expertise binnen de afdeling Projectmatig Onderhoud. In korte tijd is hier een mooi eindresultaat behaald!

Vergelijkbare berichten

17 april 2024

Hoe het allemaal begon; in gesprek met Klaas en Klaas

Bericht bekijken
15 april 2024

Samenwerken is de toekomst | Donaties namens KBK bouwgroep

Bericht bekijken
11 april 2024

Hoogste punt Stellingweg bereikt!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam