Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
5 april 2018

Twee bouwprojecten van start

Deze week gingen twee bouwprojecten van start. Dinsdag 3 april waren de kopers van de 45 woningen van Plan De Keyser (deelplan 3) in Middenbeemster uitgenodigd voor de feestelijke handeling. En woensdag 4 april waren de toekomstige bewoners van de 26 woningen van De Nieuwe Tuinderij (fase 6 + 7) in Zuidoostbeemster aan de beurt.

 

Onder begeleiding van drie percussionisten (de Ramboosters) werden de bezoekers naar de locatie geleid waar de handeling zou plaatsvinden. Zij werden welkom geheten door Martijn Hemmer van BDP. Hierna volgde er een spetterend optreden van de Ramboosters, waarbij ook enkele kinderen mee mochten doen. Toen was wethouder Butter van de gemeente Beemster aan de beurt. Hij mocht als eerste zand in de cementmolen gooien. Daarna mochten alle bewoners en vooral hun kinderen zand in de molen gooien. De kleurrijke schepjes mochten ze houden om straks te gebruiken in hun nieuwe tuin.

 

Na afloop ging de groep, weer onder begeleiding van de percussionisten, naar de locatie waar de wethouder een kort woordje hield. Er werd geproost op een voorspoedige bouw. En de toekomstige bewoners hadden alle gelegenheid om hun nieuwe buren te ontmoeten.

Vergelijkbare berichten

8 december 2023

Bezoek ons tijdens WoCoDa 2024!

Bericht bekijken
20 oktober 2023

KBK vastgoedonderhoud en Pré Wonen bundelen krachten voor een sterke samenwerking

Bericht bekijken
30 september 2023

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam