Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
6 april 2020

Fleurige tulpen voor medewerkers, ouderen en zorgpersoneel

Vorige week hebben wij een hoop vrolijkheid uitgedeeld. Alle KBK-ers kregen een mooie bos tulpen om ze op te fleuren in deze bijzondere tijden. Ze kregen deze mee naar huis na hun werk of werden er mee verrast als ze thuis aan het werk waren.

En we denken niet alleen aan onze medewerkers, maar ook aan eenzame ouderen en het zorgpersoneel. Daarom brachten wij meer dan 700 bossen tulpen naar een aantal zorginstellingen van onze opdrachtgevers (De Zorgcirkel, Cordaan, Prinsenstichting en Amstelring). In regio Den Haag brachten onze medewerkers van KBK Thijsse bouw de tulpen huis aan huis bij oudere huurders van Vestia en Staedion.

Met deze actie brachten wij niet alleen een beetje vreugde bij collega’s, ouderen en het zorgpersoneel, maar ook de tulpenkweker. Want ook deze doelgroep heeft het zwaar tijdens deze coronacrisis.

De positieve reacties van onze medewerkers en opdrachtgevers deden ons wederom beseffen dat een klein gebaar een groot verschil kan maken.

Vergelijkbare berichten

17 april 2024

Hoe het allemaal begon; in gesprek met Klaas en Klaas

Bericht bekijken
15 april 2024

Samenwerken is de toekomst | Donaties namens KBK bouwgroep

Bericht bekijken
11 april 2024

Hoogste punt Stellingweg bereikt!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam