Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden

De zorg gaat altijd door
en gaat daarom altijd vóór

Bouwen en verbouwen in en rondom een ziekenhuis – het is anders dan het (ver)bouwen van huizen of kantoren. Héél anders. In een ziekenhuis gaat de bedrijfsvoering 24 uur per dag door. Je hebt bovendien te maken met mensen; van kwetsbare patiënten tot zorgprofessionals die hun werk ongestoord moeten kunnen uitoefenen. Dat vraagt om een betrouwbare bouwpartner die weet hoe het hiermee moet omgaan. KBK MediZorg ís die partner.

KBK MediZorg, onderdeel van de KBK bouwgroep, is dé specialist in het verbouwen, renoveren en onderhouden van ziekenhuizen. Dat zit ‘m niet alleen in onze veertig jaar ervaring op dit gebied, of in het feit dat we al net zo lang preferred supplier zijn van het Amsterdam UMC. Het zit ‘m vooral in onze manier van werken en denken, waardoor we precies weten hoe we moeten opereren in een omgeving waar de dagelijkse zorg altijd doorgaat.

 

Dit is waar KBK MediZorg voor staat:

 

Flexibiliteit

Wij snappen dat de zorg in een ziekenhuis altijd doorgaat, en daarom altijd vóór gaat. Om zo min mogelijk overlast te veroorzaken, passen we onze werktijden aan en houden we ons strikt aan de afgesproken tijdvakken. Ook als dat betekent dat we alleen ’s ochtends vroeg kunnen boren of in het weekend een nieuw MRI-apparaat door het dak moeten hijsen. Voor spoedklussen staan we meteen paraat, omdat we snappen dat de operatie altijd door moet gaan.

 

Heldere communicatie 

Communicatie is in elk bouwproject van belang. Wij hebben voor onze opdrachtgevers vaste aanspreekpunten, die hun weg kennen in de organisatie en snappen wat voor de opdrachtgever belangrijk is. Dankzij onze kleinschalige organisatie zijn de lijnen kort en is er altijd persoonlijk contact. Zo zorgen we voor een gedegen voorbereiding, goede onderlinge afstemming en managen we met elkaar de verwachtingen.

 

Kennis van zaken

Veiligheid, hygiëne en infectiepreventie zijn cruciaal in een ziekenhuis. Daarom werken we volgens de meest actuele protocollen op die gebieden. Daarbij gebruiken we onder meer stofschotten en sluizen, zodat andere afdelingen, zorgprofessionals en patiënten geen overlast hebben van onze werkzaamheden. Ook vinden we altijd een antwoord op de soms complexe logistieke uitdagingen in ziekenhuizen. Waar mogelijk creëren we eigen ingangen, zodat we niet in aanraking komen met patiënten en medewerkers.

 

Vakmensen

Werken in een ziekenhuisomgeving vraagt om specifieke kwaliteiten. We werken uitsluitend met mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om vanuit de opdrachtgever, patiënten en bezoekers te denken. Omdat onze mensen (willen) weten wat er speelt binnen het ziekenhuis doorgronden zij de bedrijfsprocessen en snappen ze wat belangrijk is voor opdrachtgever, patiënten en bezoekers. Dit zorgt voor meer onderling begrip, een soepel proces, veilige werkomgeving en nog hogere kwaliteit van het werk.

 

Totaaloplossing

KBK MediZorg is een partner tijdens het volledige traject. We ontwerpen mee aan de tekentafel, voeren uit in de praktijk en blijven betrokken in de beheer- en onderhoudsfase. Ook kunnen we de (financiële) consequenties voor het meerjarig onderhoud en de exploitatiekosten bepalen en verzorgen. We denken mee met de opdrachtgever en geven advies op maat. Altijd met als doel om de beste oplossing voor het ziekenhuis en de patiënten te realiseren.

 

Samenwerking

Als KBK MediZorg kunnen wij het niet alleen. We hebben andere partijen nodig om projecten te laten slagen. Bij onze opdrachtgevers werken we dan ook nauw samen met andere leveranciers, zoals elektrotechnische en werktuigbouwkundige installateurs, adviseurs en architecten. Waarbij we vaak de coördinatie van projecten op ons nemen. Ook hebben we korte lijnen met de zusterbedrijven uit de KBK bouwgroep. Zo werken wij vaak samen met ons zusterbedrijf Ramakers Interieurprojecten voor op maat gemaakt meubilair. Ook zij zijn vertrouwd met het werken in een operationeel ziekenhuis.

Bekijk onze projecten

Al 40 jaar een partner van het Amsterdam UMC.

Gespecialiseerd in bouwen in een operationele ziekenhuisomgeving.

Flexibel, communicatief sterk en kennis van zaken.

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam