Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden

Samen lossen we het op,
daar zijn we voor!

Ons team van de afdeling Specialistisch Onderhoud is een verlengstuk van de opdrachtgever richting huurders, om huurcommissie zaken te voorkomen.

Hoe ernstig de problemen
ook zijn, het komt goed.

Daar staan we voor in.

Hardnekkige vocht of schimmel, slecht werkende ventilatie of terugkerende lekkage: het zijn problemen die helaas regelmatig voorkomen en weleens te lang duren voordat ze zijn verholpen. Dat is enorm vervelend, voor zowel de huurder als de woningcorporatie. Ons team van de afdeling Specialistisch Onderhoud pakt deze meldingen op, onderzoekt de oorzaak, stelt onderzoeks-en adviesrapporten op en verhelpt de klachten. Wij streven er naar dat de klachten binnen zes weken zijn verholpen!

Niemand heeft baat bij een langlopende huurcommissiezaak. Door snel te handelen, kunnen we dat voorkomen. Loopt er al een geschil, dan zorgen we dat er zo snel mogelijk een juiste oplossing komt. We gaan eerst op zoek naar de oorzaak van de klachten. Daarvoor beschikken we over geavanceerde meetapparatuur voor koudebrug en debietmetingen, inspectiecamera’s etc. en een expert op het gebied van vocht. Zodra we weten wat er aan de hand is, weten we wat ons te doen staat.

Een zorg minder, ook voor onze opdrachtgevers

We begeleiden voor de corporaties het gehele traject, ook de afstemming met de huurders. Mensen die al het nodige achter de rug hebben, voelen zich vaak gefrustreerd en boos. Dat begrijpen we heel goed. We zorgen er daarom eerst voor dat de huurder zich gehoord voelt. Voor ons team zit het plezier in de afwisseling van het werk en de opluchting van de bewoners wanneer de klachten, soms na jaren, zijn verholpen: dat is onze grootste beloning.

Wij streven er naar dat de klachten binnen zes weken zijn verholpen.

Door snel te handelen, kunnen we een langlopende huurcommissiezaak voorkomen.

We zorgen er eerst voor dat de huurder zich gehoord voelt.

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam