Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
12 februari 2021

Snert voor onze vaklieden

Snert; daar was het wel weer voor! Wij vonden dat al onze vaklieden, die in weer en wind voor ons klaar staan, wel een lekkere kop snert hadden verdiend.

Om even na 04:30 uur stonden Ron, Sylvia, Anita, Kees en Maurice al in de keuken om 170 bekers en een aantal thermoskannen met snert te vullen. Een beste klus, maar het is ze gelukt om om 06:30 uur de eerste bekers uit te delen in Amsterdam-Noord aan de vaklieden van mutatie- en reparatieonderhoud en in Zaandam bij Van Dalsem Elektrotechniek.

Daarna reden Ron en Maurice door naar een aantal van onze bouwprojecten: de Centrale Markthal (B2 Restauratie), Cruquius, Haarlemmer Stroom, Velsen-Noord en Neck. Tegelijkertijd reed Eetcafé ’t Havengat naar Ramakers Interieurprojecten / Materieeldienst en de overige bouwplaatsen om daar iedereen ook van snert te voorzien. En natuurlijk zijn we de mannen van B2 Restauratie, KBK MediZorg, KBK Thijsse bouw en Projectmatig Onderhoud ook niet vergeten.

Wij hopen dat iedereen ervan genoten heeft!

Vergelijkbare berichten

2 maart 2023

Doneeractie KBK bouwgroep

Bericht bekijken
25 november 2022

Eervolle tweede plaats voor Het Meterhuis!

Bericht bekijken
14 september 2022

Verlenging sponsorovereenkomst KBK bouwgroep met RKAV Volendam

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam