Restauratie is een kwestie van aanpakken én precisie

Met B2 Restauratie als dochteronderneming kunnen wij monumentale panden behouden voor de toekomst. Van binnen en van buiten. Met de juiste materialen, de juiste technieken én de juiste mensen. Daar ligt de kracht van B2 Restauratie.

Restaureren
Met passie en aandacht.

Wij begrijpen dat restauratie tweeledig is. Dus maken wij een gebouw weer bruikbaar. En herstellen het bovenal in de oorspronkelijke staat. Daarbij gaan wij niet over een nacht ijs. Want restauratie is een combinatie van factoren; niet alleen een kwestie van aanpakken, maar juist ook van precisie. Van nauwkeurig werken. Met passie en aandacht.

Wij zijn gespecialiseerd in restauratie, maar ook in renovatie en funderingswerken. Een totale restauratie of een interne verbouwing. Wij restaureren de meest uiteenlopende objecten. In de stad, maar ook daarbuiten. Wij herstellen funderingen, gevels, daken, betonrot, kozijnen, plafonds en trappen. Wij herindelen woningen en panden, renoveren villa’s en restaureren kerken. En uiteraard voeren wij ook uitgebreid periodiek onderhoud uit.

Onlangs is ervoor gekozen het merk B2 Restauratie zelfstandig in de markt te zetten. Dit omdat het specialistische werk van B2 vraagt om een andere uitstraling. Naast het nieuwe logo hebben wij nu ook een eigen website www.b2restauratie.nl en een eigen LinkedIn-pagina.

Wij zijn ERB-gecertificeerd.

Bijzondere monumenten met een rijke geschiedenis vragen om specialisme.

Wij werken in kleine, vaste projectteams voor het beste resultaat.

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam