Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
28 september 2021

Renovatie Stellingweg van start

Aan de Stellingweg in Amsterdam-Noord starten wij deze week met de renovatie van 160 appartementen. Dit is het eerste deel van een grote opdracht voor woningcorporatie Eigen Haard aan de Stellingweg en Statenjachtstraat. In totaal gaan wij 272 woningen renoveren en 112 nieuwe appartementen en twee recreatieruimtes aanbouwen. De bouw van de aanbouwen start  in 2022.

De renovatie is best ingrijpend. Vanuit Eigen Haard krijgen de bewoners de mogelijkheid om gedurende de werkzaamheden in de woning naar een logeerwoning of hotel te gaan. Hier maken veel bewoners graag gebruik van. Bij de renovatie moderniseren wij de installatie en maken de installatie klaar voor stadswarmte. Ook vervangen wij de voordeur en de gevelkozijnen. Als bewoners daarvoor in aanmerking komen, renoveren wij de badkamer en/of keuken. De gangen op de verdiepingen waar de woningen aan grenzen krijgen ook een opknapbeurt.

Linda Steenbergen-Stam, vanuit KBK betrokken bij de bewonerscommunicatie: “Vooraf informeren wij de bewoners zo goed mogelijk. Onze bewonersconsulent (Versluisgroep) heeft bijvoorbeeld persoonlijke gesprekken gevoerd met de bewoners en een bewonersboekje overhandigd met daarin de werkzaamheden en overlast die zij kunnen verwachten. Onze bewonersconsulent is ook tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden het directe aanspreekpunt voor de bewoners en vier dagen per week op het project aanwezig.”

Deze week starten de werkzaamheden bij de eerste bewoners. Naar verwachting zijn we ruim een half jaar bezig met dit deel van de opdracht. In 2022 starten we met de renovatie aan de Statenjachtstraat. Aansluitend starten we dan daar met de bouw van de aanbouwen. In 2023 is als laatste onderdeel de bouw van de aanbouwen aan de Stellingweg aan de beurt. Al met al een omvangrijk, uitdagend, maar vooral mooi project waar wij met veel trots en plezier aan werken.

Vergelijkbare berichten

17 april 2024

Hoe het allemaal begon; in gesprek met Klaas en Klaas

Bericht bekijken
15 april 2024

Samenwerken is de toekomst | Donaties namens KBK bouwgroep

Bericht bekijken
11 april 2024

Hoogste punt Stellingweg bereikt!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam