Renovatie

Renovatie

Onze renovatiewerken zijn divers in schaal en uiteenlopend van karakter. Ook voor kleinschalige renovaties zoals herindelen, opnieuw funderen, aan-en verbouwen en renoveren van uw woning, bent u bij ons aan het goede adres.

Op basis van het door u samengestelde pakket van wensen en eisen herstellen wij de oude glorie van uw pand. In de uitvoering wordt er gezorgd voor vakbekwame handen en een scherp oog voor behoud van unieke details en profileringen. Voor specialistische werkzaamheden beschikken wij over een eigen machinale timmerfabriek die doorslaggevende meerwaarde levert. Onze afdeling B2 Restauratie is ERB-gecertificeerd en kan restauraties uitvoeren aan uw monumentale pand. Omdat onze renovatiewerkzaamheden vaak worden uitgevoerd in gedeeltelijk bewoonde of zakelijk bezette toestand, hechten we veel waarde aan werken in goed overleg.

 


 

 

Transformatie

Samen met onze opdrachtgevers werken wij aan het succesvol transformeren van vastgoed. Met transformeren bedoelen wij dat het gebruik en de functie van het gebouw compleet verandert. Een voorbeeld hiervan is het voormalige hoofdkantoor van de Volkskrant in Amsterdam, dit heeft KBK getransformeerd tot hotel met 173 kamers, werkplekken, nachtclub, restaurant en cocktailbar. Meer informatie over dit project en andere transformatie projecten kunt u vinden onderaan deze pagina.

Funderingsherstel

KBK renovatie voert funderingsherstel uit aan binnenstedelijke panden, kelders en (seriematige en particuliere) woningen. KBK renovatie kan het funderingsherstel, afhankelijk van de mogelijkheden en uw wensen, eventueel ook uitvoeren in bewoonde toestand.

Beter samenwerken door Lean

De afgelopen jaren heeft KBK zich, zoals veel anderen, volop gestort op de Lean Filosofie; een prachtige methode om slimmer samen te werken. In theorie klopt alles, maar veel mooie plannen voor strategische doelstellingen missen de praktische verbinding met de werkvloer. In de praktijk blijkt dat medewerkers zelf vaak hele goeie ideeën hebben over wat er moet gebeuren binnen het bedrijf om betere kwaliteit te leveren, faalkosten te besparen of het werk veiliger (en simpeler) te maken. Met het toepassen van de methode X-matrix passen wij Lean optimaal toe binnen onze projecten.

Labelstappen met energetische verbeteringen

KBK is gespecialiseerd in het energiezuiniger maken van bestaande koop- en huurwoningen. Wij worden in het voortraject ingeschakeld door woningcorporaties, particulieren en zakelijke woningbeheerders en kunnen dan een rapport opstellen met een plan van aanpak. Onze bouwkundigen hebben meer dan voldoende kennis en ervaring om een uitstekend advies te kunnen geven. Lees verder...Projecten uitgelicht

Verfijn zoekopdracht
Activiteit
Renovatie
uw partner in bouw, renovatie en vastgoedonderhoud