Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
27.02.2024

KBK bouwgroep kondigt met trots aan te zijn geselecteerd door gebiedsontwikkelaar AM en Linden Groep voor de realisatie van De Stolptuin, een prachtig deelplan in de wijk Bangert & Oosterpolder te Hoorn. KBK bouw zal zich wijden aan de bouw van 94 huur- en koopwoningen, waarmee een belangrijke bijdrage wordt geleverd aan de voltooiing van dit unieke project.

De woningportfolio in De Stolptuin omvat 14 sociale huurwoningen en 80 koopwoningen. Binnen het koopaanbod zijn er 38 woningen in de vrije sector, 28 in het middeldure koopsegment en 14 in het lagere koopsegment. Met een oppervlakte variërend van 70 m² tot 170 m² bieden de woningen een diversiteit aan keuzemogelijkheden. De vrijstaande woningen staan aan het water, dat in verbinding staat met open vaarwater. Alle woningen voldoen aan de hoogste duurzaamheidsnormen, zijn aardgasvrij en gecertificeerd als Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG). 

De Stolptuin onderscheidt zich door zijn charmante dorpskarakter en eigentijdse architectuur, ontworpen door Rietvink Architecten. De inspirerende mix van lokale en traditionele stijlen wordt benadrukt door de centrale groenstrook, die naadloos aansluit op de omliggende woongebieden en wordt verrijkt met een weelderige diversiteit aan bomen. De aanleg van diverse wandelroutes en speelplekken biedt bewoners mogelijkheden voor recreatie en ontmoeting. 

De grondwerkzaamheden voor De Stolptuin zijn reeds gestart en de contouren van het plan worden al zichtbaar. De pre-sale van de woningen is eveneens van start gegaan. De officiële start van de verkoop staat gepland voor medio maart 2024. Volgens de huidige planning zal de daadwerkelijke bouw van de woningen eind 2024 starten.  

De Stolptuin is een ontwikkeling van Exploitatiemaatschappij Westfriesland, voortgekomen uit de samenwerking tussen AM en Linden Groep, met de toewijding en vakmanschap van KBK bouwgroep. 

Interesse? Meer informatie over De Stolptuin en de mogelijkheid tot inschrijven voor de woningen is beschikbaar op www.destolptuin.nl

Vergelijkbare berichten

Meterhuis, Haarlemmer Stroom, Haarlem
16 mei 2024

Haarlemmer Stroom; Samen durven én doen

Bericht bekijken
30 april 2024

Restauratie Rijksmonument aan Jan Maijenstraat

Bericht bekijken
26 april 2024

Bouw van laatste deelplannen De Keyser gestart!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam