Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
Van Eesteren Paviljoen

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid gerealiseerd

Op 20 oktober 2017 is het Van Eesteren Paviljoen geopend in Amsterdam Nieuw-West. Een project dat KBK bouwgroep vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid heeft gerealiseerd. In lijn met onze visie hebben wij voor één van onze gerespecteerde opdrachtgevers (Stadgenoot) dit project zonder winstoogmerk uitgevoerd.

Toen Stadgenoot ons benaderde voelden wij ons direct betrokken bij dit mooie initiatief en hebben wij meegedacht om het plan haalbaar te maken. Ook het feit dat wij hiermee iets terug hebben kunnen geven aan de stad Amsterdam, is een belangrijke overweging geweest. Een groot deel van onze activiteiten voeren wij uit in deze stad. Bovenal hebben wij dit pand kunnen bouwen met het gedachtegoed van Van Eesteren in ons achterhoofd: licht, lucht en ruimte. Dat is gelukt! Niet alleen het museum zelf, maar ook de omgeving is enthousiast over dit prachtige paviljoen en de gedachte erachter.

  • Opdrachtgever Stichting Van Eesteren Museum i.s.m. Stadgenoot
  • Architect Korteknie Stuhlmacher Architecten
  • Realisatie KBK Bouw B.V.
  • Realisatie KBK Bouw B.V.
  • Uitvoering 2016-2017

En we doen meer…
Vergelijkbare projecten

Nieuwbouw

43 woningen in Pauwenven te Zaandam

Project bekijken
Nieuwbouw Renovatie

Verdichten en verduurzamen Statenjachtstraat in Amsterdam

Project bekijken
Nieuwbouw

82 woningen in De Keyser deelplan 8

Project bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam