Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
Van Eesteren Paviljoen

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid gerealiseerd

Op 20 oktober 2017 is het Van Eesteren Paviljoen geopend in Amsterdam Nieuw-West. Een project dat KBK bouwgroep vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid heeft gerealiseerd. In lijn met onze visie hebben wij voor één van onze gerespecteerde opdrachtgevers (Stadgenoot) dit project zonder winstoogmerk uitgevoerd.

Toen Stadgenoot ons benaderde voelden wij ons direct betrokken bij dit mooie initiatief en hebben wij meegedacht om het plan haalbaar te maken. Ook het feit dat wij hiermee iets terug hebben kunnen geven aan de stad Amsterdam, is een belangrijke overweging geweest. Een groot deel van onze activiteiten voeren wij uit in deze stad. Bovenal hebben wij dit pand kunnen bouwen met het gedachtegoed van Van Eesteren in ons achterhoofd: licht, lucht en ruimte. Dat is gelukt! Niet alleen het museum zelf, maar ook de omgeving is enthousiast over dit prachtige paviljoen en de gedachte erachter.

  • Opdrachtgever Stadgenoot
  • Realisatie KBK Bouw B.V.
  • Architect Korteknie Stuhlmacher Architecten
  • Uitvoering 2017

En we doen meer…
Vergelijkbare projecten

Haarlemmer Stroom
B2 Restauratie Brandveiligheid Nieuwbouw Ontwikkeling Renovatie Vastgoedonderhoud

Haarlemmer Stroom: 25.000m² gebiedsontwikkeling

Project bekijken
Nieuwbouw Ontwikkeling

38 short-stay appartementen Ditlaar Amsterdam

Project bekijken
Nieuwbouw

Nieuwe woonwijk met 360 woningen in Zuidoostbeemster

Project bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam