Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
Verbouwing Amsterdam UMC afdeling Dagbehandeling Oncologie en Hematologie

De focus bij het ontwerp lag op veiligheid, patiëntgerichtheid en een warme uitstraling

KBK MediZorg heeft onlangs de multidisciplinaire dagbehandeling van Oncologie en Hematologie op de 4e verdieping in AmsterdamUMC, locatie VUmc opgeleverd.

  • Opdrachtgever Projectbureau huisvesting Amsterdam UMC, Locatie VUmc
  • Realisatie KBK MediZorg
  • Uitvoering 2024
  • Omvang: 1000m2
  • Architect: Architecten Forum

Werkzaamheden

Als coördinerend aannemer verzorgden wij al het bouwkundige en het meubelwerk.

Het hoofddoel van de verbouwing was om het aantal behandelplekken op deze afdeling te vergroten. De afdeling js van 10 naar 23 plekken gegaan. Van deze 23 plekken zijn er 2 speciale isolatiebehandelplekken. Deze ruimtes hebben aanvullende eisen, zoals een sluis, om ervoor te zorgen dat er altijd sprake is van overdruk. Dit voorkomt dat bacteriën van buitenaf naar binnen kunnen komen.

Bij het verbouwen van zo’n afdeling komt ontzettend veel kijken, denk bijvoorbeeld aan het installeren van medische gassen en de grote diversiteit aan speciale ruimtes. Zo heeft de afdeling bijvoorbeeld zijn eigen apotheek voor de bereiding van de patiëntspecifieke medicatie.

De focus bij het ontwerp lag op veiligheid, patiëntgerichtheid en een warme uitstraling. Het resultaat is een moderne en functionele dagbehandeling waar patiënten op een comfortabele en veilige manier hun behandeling krijgen en waar zorgpersoneel fijn kan werken.

En we doen meer…
Vergelijkbare projecten

Nieuwbouw Zorg

102 zorgappartementen Friese Vlaak in Volendam

Project bekijken
Nieuwbouw Zorg

135 energieneutrale wooneenheden Kwadijkerpark in Purmerend

Project bekijken
Renovatie Zorg

3000m² gevelverbetering Meeuwvleugel

Project bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam