Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
Haarlemmer Stroom

Van fabrieksterrein naar energieke hotspot

Haarlemmer Stroom is momenteel nog verscholen, maar zal straks de vitale hotspot worden van Haarlem. Een plek van 25.000 m² die prikkelt en uitnodigt. In dit historische gedeelte van de stad vind je groen, inspirerende ruimtes en zal het de ideale locatie worden voor zakenrelaties. Een inspirerende mix van bedrijvigheid van cultuur, evenementen en horeca. Waar mensen ondernemen, bijdragen, genieten en verbinden. Een ontwikkeling waar KBK uiteraard ook actief is met diverse projecten.

KBK bouwgroep heeft op het Haarlemmer Stroom een unieke rol. Bij dit project zijn alle facetten en specialismen van KBK vertegenwoordigd.; ontwikkeling, bouw, renovatie, restauratie en onderhoud. Daarnaast zijn wij samen met Lingotto en andere partners eigenaar en technisch beheerder.

Het Meterhuiscomplex
Het uit 1905 daterende Meterhuis bestaat uit drie met elkaar verbonden deelgebouwen, allen monumentaal maar ieder met een eigen karakter. Het gebouw is in totaal ca. 3.400m² (59.300m³ BVO) en biedt als het klaar is werkruimte en horeca.

KBK Bouw is i.s.m. B2 Restauratie en Ramakers Interieurprojecten in januari 2020 gestart met de renovatie en nieuwbouw van dit bijzondere complex aan het Spaarne. Vanwege de monumentale status van de gebouwen zal de originele architectuur waar mogelijk in ere worden hersteld. De combinatie van de glazen gevel en overkapping en de monumentale gietijzeren kolommen en bakstenen binnenwand zorgt voor een spannend contrast en een industriële, maar moderne uitstraling.

Het Meterhuis wordt het kantoor van Pepperminds, Flinndal en Pulsum accountants & adviseurs B.V. De horecaondernemer die de ruimte aan het water huurt, wordt binnenkort bekend gemaakt.

  • Ontwikkeling KBK bouwgroep en Lingotto
  • Realisatie KBK Bouw B.V. - KBK Vastgoedonderhoud B.V. - B2 Restauratie B.V.
  • Omvang 25.000m²
  • Uitvoering Vanaf 2018

En we doen meer…
Vergelijkbare projecten

Nieuwbouw

43 woningen in Pauwenven te Zaandam

Project bekijken
Nieuwbouw Renovatie

Verdichten en verduurzamen Statenjachtstraat in Amsterdam

Project bekijken
Nieuwbouw

82 woningen in De Keyser deelplan 8

Project bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam