Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
De Vaart

Transparant en energiezuinig appartementencomplex

De Vaart in Purmerend is een markant en licht appartementencomplex dat bestaat uit twee delen. De twee delen zijn aaneengesloten door een transparante verbinding met glazen gevel. Deze verbinding heeft een prachtig uitzicht, wat het tot een comfortabele ontmoetingsruimte maakt. Dit transparante en energiezuinige complex van 30 luxe koopappartementen staat aan het Noordhollandsch Kanaal.

Alle woningen hebben een ruim balkon, een eigen berging en een eigen parkeerplaats in de stallingsgarage. De woningen hebben energielabel A. Het gebouw is voorzien van een warmtepompinstallatie welke de woningen niet alleen verwarmd maar zomers ook koelt. Deze installatie wordt in stand gehouden door Stadsverwarming Purmerend. Daarnaast liggen er 164 zonnepanelen op de daken. Een deel van de opbrengst wordt gebruikt voor de woningen, het andere deel voor de centrale ruimtes.

Wethouder Kroese van gemeente Purmerend: “Dit plan kwam destijds als beste uit de bus en nu is goed te zien waarom. Het is een prachtig en energiezuinig gebouw dat dit deel van Weidevenne nog mooier maakt”.

  • Ontwikkeling KBK bouwgroep en BPD gebiedsontwikkeling
  • Realisatie KBK Bouw B.V.
  • Omvang 30 luxe appartemtenten
  • Uitvoering 2018-2019

En we doen meer…
Vergelijkbare projecten

Nieuwbouw

43 woningen in Pauwenven te Zaandam

Project bekijken
Nieuwbouw Renovatie

Verdichten en verduurzamen Statenjachtstraat in Amsterdam

Project bekijken
Nieuwbouw

82 woningen in De Keyser deelplan 8

Project bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam