Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
Amstelveenseweg One22

Wonen aan het Vondelpark

De nieuwe bewoners van de appartementen aan de Amstelveenseweg 122 in Amsterdam hebben echt een prachtig uitzicht. Zij kijken zo het Vondelpark in. Op de hoek van de Amstelveenseweg en Schinkelhavenkade heeft KBK bouwgroep in opdracht van Lingotto 23 appartementen gerealiseerd. Het complex, naar ontwerp van Jouwstra Reid is prachtig geworden.

Het gebouw sluit met vijf bouwlagen aan op de stadse straatgevel aan de Amstelveenseweg en met drie bouwlagen aan op de intiemere schaal van de Schinkelhavenkade. De gevelopbouw heeft aan de Amstelveenseweg een horizontale geleding, passend bij de bestaande blokken aan de Amstelveenseweg. Aan de Schinkelhavenstraat is de horizontale geleding omgezet naar een verticale geleding om daarmee aan te sluiten op de tegenover liggende 19e eeuwse bebouwing.

  • Opdrachtgever Lingotto B.V.
  • Architect Jouwstra Reid
  • Realisatie KBK Bouw B.V.
  • Omvang 23 appartementen
  • Uitvoering 2017-2018
  • Fotografie Jan Willem Dragt

En we doen meer…
Vergelijkbare projecten

Nieuwbouw

Energieneutraal wonen in Cruquius

Project bekijken
Nieuwbouw

Dorps en landelijk wonen in Neck-Zuid

Project bekijken
Nieuwbouw

De Nieuwe Tuinderij Oost: 181 diverse woningen

Project bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam