Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
24 april 2020

Projectmatig onderhoud John Franklinstraat

In de John Franklinstraat in Amsterdam voeren wij in opdracht van Woonstichting De Key projectmatig onderhoud uit. Wij hebben de kozijnen van de achtergevel vervangen voor kunststofkozijnen en de achtergevel voorzien van isolatie. Hierbij zijn ook alle balkons voorzien van isolatie. De woningen zijn voorzien van zonnepanelen, drie stuks per woning, en ook de traphuizen zijn aangesloten op zonnepanelen. De voorgevel is geschilderd, net als de trappenhuizen binnen, waarbij de oorspronkelijke kleur in ere is hersteld.

In de woningen is een CO2-gestuurde ventilatie aangebracht en zijn tevens brandvertragende voorzieningen getroffen. Tenslotte zijn ook alle ramen en deuren voorzien van tochtwerende voorzieningen.

Al deze aanpassingen zijn gedaan in bewoonde staat. De bewoners zijn vooraf geïnformeerd over de werkzaamheden en onder leiding van onze uitvoerder Wouter Veerman (en later Ruud Koopman) zijn alle werkzaamheden soepel verlopen.

De bewoners van de John Franklinstraat zullen nu veel minder last hebben van tocht en een fijner woonklimaat ervaren. 

#samenstaanwesterk

Vergelijkbare berichten

17 april 2024

Hoe het allemaal begon; in gesprek met Klaas en Klaas

Bericht bekijken
15 april 2024

Samenwerken is de toekomst | Donaties namens KBK bouwgroep

Bericht bekijken
11 april 2024

Hoogste punt Stellingweg bereikt!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam