Wonen in een groene omgeving 

Start verkoop fase 2

Datum: 3 april 2017
Brochures, prijslijsten en inschrijvingsformulieren kunt u vanaf maandag ophalen bij een van de makelaars.

Makelaar: Robert de Joode
Westzijde 340, 1506 GK Zaandam
075-6126400
zaandam@krk.nl
Makelaar: Rick Thijssen
Westzijde 131, 1506 GB Zaandam
075-6168669
nieuwbouw@thijssenmakelaardij.nl

Park de Weer heeft het!

Wonen in een groene omgeving, nabij een park en toch op steenworp afstand van het stadshart van  Zaandam? Park de Weer heeft het.

Na het succes van Fase 1, start vanaf maandag 3 april  as. de verkoop van Fase 2!
Vanaf 3 april as. zijn bij de makelaars op kantoor de brochures, inschrijfformulieren en de prijslijst af te halen.

Het nieuwbouwproject Park de Weer bestaat uit totaal 44 eengezinswoningen en 2 appartementen. Fase 2 betreft de bouwnummers 25 tot en met 46. Hiervan zijn bouwnummer 35 en 36 de appartementen. Het project is gelegen nabij het prachtige Darwinpark aan de rand van Zaandam.

Het project is ruim opgezet met naast de grote achtertuinen per woning een groen speelveld voor jong en oud. Ook de parkeergelegenheid in het plangebied wordt gekenmerkt door de veelheid aan bomen en planten. Tezamen zorgt dit voor een groene en (kind)vriendelijk opgezet plan.

Woningen met een gemiddelde vloeroppervlakte van 110 m2 met op de begane grond een ruime woonkamer tuingericht en een open eetkeuken met uitzicht op de voortuin/straatkant, op de verdieping drie slaapkamers en een badkamer  met luxe sanitair en tegelwerk. Daarnaast nog een ruime zolder waar nog een extra slaapkamer voorzien zou kunnen worden.
De appartementen zijn gemiddeld 65  m² en hebben naast de woonkamer en open keuken een badkamer en een slaapkamer. Ook is er de mogelijkheid voor een tweede slaapkamer.
Inschrijfprocedure:
Als u belangstelling heeft voor een van de woningen, dan kunt u door middel van een volledig ingevuld inschrijvingsformulier uw interesse aan de makelaar kenbaar maken. De inschrijving sluit op 18 april 2017 om 15.00 uur.

 

Impressies Park de Weer

-

Voorbeeldindelingen eensgezinswoningen

Begane grond

• Efficiënte entree met garderoberuimte en toilet.
• Woonkamer aan achtertuin en eetkeuken met uitzicht op de voortuin/ straatkant.
• Ruime achtertuin met vrijstaande berging

1e verdieping

• 3 goed indeelbare slaapkamers
• Badkamer met luxe sanitair en tegelwerk

2e verdieping

• Vrij indeelbare zolderruimte
• Voorzien van aansluiting voor wasmachine

Voorzieningen voor jong en oud

Park de Weer kent een veelheid aan voorzieningen in de directe omgeving. Zo is er dichtbij een basisschool, apotheek en diverse huisartsen. Daarnaast ben je binnen een paar stappen in het Darwinpark een groot recreatiepark met kinderboerderij, amfitheater, thematuinen, speelweiden, natuurmuseum en kunstwerken.

Op nog geen 5 minuten fietsen ligt het gezellige en schitterend opgeknapte stadshart van Zaandam, waar je heerlijk kunt winkelen en-/of een drankje kunt nuttigen op het horecaplein “de Dam” uiteraard kun je hier ook terecht voor een avondje naar de bioscoop of een voorstelling in het Zaantheater. Zoek je het liever nog dichter bij huis dan is er op loopafstand een winkelcentrum met een grote supermarkt, restaurants en een party- en bowlingcentrum.

Het NS-station ligt aan de rand van het centrum van Zaandam. De trein brengt je in maar 12 minuten naar Amsterdam Centraal, in 20 minuten naar Schiphol en in minder dan een halfuur naar Alkmaar en Hoorn. Ook met de auto, ben je in een mum van tijd op de A7, A8 of A10. Amsterdam is heel dichtbij: zelfs op de fiets/scooter is het goed te bereiken. In de zomer zijn er zelfs veerdiensten die je over het water vanaf het Zaantheater naar Amsterdam CS brengen.

Kortom; nieuwbouwplan Park de Weer is een ideale plek om te wonen!Afstand tot:

Stadshart Zaandam 1.500m
Winkelcentrum aan de Vermiljoenweg 750m
Darwinpark en kinderboerderij 200m
Basisschool 100m
Huisartsen + apotheek 100m
NS station Zaandam 2.000m
Bushalte 100m

uw partner in bouw, renovatie en vastgoedonderhoud