Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden

Wij zijn KBK bouwgroep.

>375 enthousiaste medewerkers
>40 jaar bouwen en meedenken
9+ organisatie. Dat is ons streven!

Een meedenkende bouwer, een gezond en stabiel familiebedrijf waar het om mensen gaat. Omdat het de mensen zijn die het doen. Ontwikkelen, bouwen, renoveren, onderhouden. Maar ook: ondernemen, oplossingen bedenken, partnerschappen aangaan, de boel strak regelen en mooie dingen maken. Voor de opdrachtgever en de eindgebruiker. Of dat nou een huurder is, een koper of een bewoner van een zorginstelling. Omdat we bouwen voor mensen.

Volendam
is onze thuishaven

Onze basis. Daar is KBK begonnen, in 1979. Nu zijn we één van de grootste bouwers van Noord-Holland. Met ambities voor de hele Randstad. Diversiteit is altijd de basis geweest van KBK. Al veertig jaar lang. Van nieuwbouw en renovatie tot vastgoedonderhoud. We doen veel, maar we blijven vakmensen. Sterker nog: binnen onze groep hebben we ook een paar échte specialismen: Medizorg, Brandveiligheid, Specialistisch Onderhoud, B2 Restauratie, Ramakers Interieurprojecten en Van Dalsem Elektrotechniek.

Het denkwerk, de engineering, de techniek, de uitdaging van het plannen en organiseren, daar houden we van. Samen mooie dingen maken. Complexe projecten het liefst. We lopen nergens voor weg en met ca. 400 medewerkers hebben we altijd de mensen om het uit te voeren. Mensen die blijven meedenken, ook tijdens het proces.

Het ondernemerschap en vernieuwend zijn zit in ons bloed. Altijd op zoek naar hoe het beter kan, sneller, handiger, duurzamer en leuker. Dat is onze drive. Ons bedrijfsresultaat is altijd positief en ja, daar zijn we trots op. Ook dat maakt ons solide en betrouwbaar.

Onze deur staat altijd open. Ieders inbreng is welkom. Niet alleen op papier, maar ook in de praktijk. Zo zijn we georganiseerd en samen dragen we ons steentje bij aan de maatschappij. Die saamhorigheid voel je binnen KBK en in de positieve energie die onze mensen meenemen. Vertrouwen in elkaar, dat hebben we. Want we zijn en blijven een familiebedrijf.

We investeren in lange termijn-relaties. Kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid: dat horen we vaak terug van onze klanten. En daar staan we ook voor. Want voor alles zijn we een meedenkende bouwer en het gaat ons aan het hart als het niet goed gaat. Dat maakt ons een partner om op te bouwen!

Missie

Wij willen dé bouwpartner worden van de Randstad. Dat is onze missie.
Om deze ambitie waar te maken, doen we een paar dingen gewoon goed. We…

 • Zorgen goed voor onze mensen en steken de handen uit de mouwen;
  • We zijn een gezond en stabiel familiebedrijf. Een bedrijf waar het om mensen gaat.
  • Met onze nuchtere inslag heten we iedereen die bereid is om kansen te pakken, welkom in de familie.
 • Zijn leidend in het gebruik van data en bouwen steeds sneller, schaalbaar en modulair;
  • Zo zorgen we voor een efficiënter proces, lagere kostprijs en duurzame keuzes voor technieken en materialen. We zijn een meedenkende partner.
 • Groeien door en willen alle disciplines in huis hebben;
  • We willen overal in de randstad lokaal aanwezig zijn.
  • We doen al veel zelf, maar willen steeds meer expertise in huis halen.

Visie

Wij zijn ervan overtuigd dat…

 • Woon-, zorg- en leefwensen steeds specifieker worden;
 • Duurzaam bouwen en onderhouden de grootste prioriteit wordt;
 • Snel, goede en betaalbare woningen ontwikkeld en gebouwd moeten worden
 • Professionele bouwers die van A-Z kunnen leveren, het verschil gaan maken.

Een partner om op te bouwen, al sinds 1979.

Onze kernwaarden zijn:
denken, durven, doorzetten.

Gezonde, fitte en blije medewerkers – dát vinden wij belangrijk.

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam