Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden

De bedrijven
van KBK bouwgroep

Met Ramakers Interieurprojecten als dochteronderneming zijn wij in staat uw woning of project volledig turn-key en op maat op te leveren. Ramakers verzorgt interieurprojecten. Van concept tot de volledige inrichting en styling. Dat doen we bij particulieren, maar ook voor zakelijke projecten. Van hotels, kantoren, ziekenhuizen en de zorg tot prestigieuze horeca- en retailconcepten. Vanuit onze ruime werkplaats in Purmerend combineren we ambachtelijk handwerk met innovatieve technologie. Wij nemen graag de volledige coördinatie op ons zodat u één aanspreekpunt heeft.

Ga naar onze website

Monumentale panden behouden voor de toekomst. Van binnen en van buiten. Met de juiste materialen, de juiste technieken en de juiste mensen. Daar ligt de kracht van B2 Restauratie. We begrijpen dat restauratie tweeledig is. Dus maken we een gebouw weer bruikbaar. En herstellen het bovenal in de oorspronkelijke staat. Daarbij gaan we niet over één nacht ijs. Want restauratie is een combinatie van factoren; niet alleen een kwestie van aanpakken, maar juist ook van precisie. En van passie en aandacht.

Ga naar onze website

Met Van Dalsem Elektrotechniek als dochteronderneming streven we ernaar de beste elektrotechnische oplossingen te realiseren. Daarbij richten we ons ook steeds vaker op verduurzaming én preventief onderhoud en beheer. Zo dragen we bij aan uw ambities en zorgen we voor een langere levensduur van uw kostbare installaties.

Ga naar onze website

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam