Ontwikkeling

Uw Woning

KBK heeft een lange staat van dienst op het gebied van woningbouw. Met deze jarenlange ervaring in de achterzak is er een conceptwoning ontwikkelt namelijk: de UwWoning.

De UwWoning is een flexibel te bouwen conceptwoning met een korte bouwtijd en aantrekkelijke vraagprijs. Dit kan worden gerealiseerd doordat er achter de gevel een grote mate van standaardisatie is doorgevoerd die met vaste ketenpartners zoals installateurs, adviseurs en constructeurs is uitgewerkt. De architectuur van de UwWoning kan worden toegepast binnen elke omgeving en wordt per project ontworpen.

 

Meer informatie

UwWoning Plus (groene variant)

All electric
Binnen dit principe wordt voor het verwarmen en verkoelen van het huis de constante temperatuur van de bodem gebruikt. Dit concept is volledig elektrisch waardoor een gasaansluiting overbodig is.

Passief huis
Bij toepassing van het ‘Passief Huis’ concept wordt er optimaal geïsoleerd en zo luchtdicht mogelijk gebouwd zodat het warmteverlies minimaal is. Om de huizen te verwarmen wordt er gebruik gemaakt van zonnewarmte waardoor extra verwarmen van de huizen vrijwel onnodig is.

Zonne-energie
Dit energieconcept maakt gebruik van zonne-energie zowel voor ruimteverwarming, warm tapwater als voor het opwekken van elektriciteit.Projecten uitgelicht

Verfijn zoekopdracht
Uw woning
Ontwikkeling
uw partner in bouw, renovatie en vastgoedonderhoud