Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
5 januari 2021

Oliebollen en chocolade

Net als voorgaande jaren hadden we ook dit jaar graag weer oliebollen willen uitdelen bij de Prinsenstichting en De Zorgcirkel. Maar, u raadt het al, dit kon vanwege corona niet doorgaan. Neemt niet weg dat wij op zoek zijn gegaan naar andere oplossingen.

Bij de Prinsenstichting ontvingen zij op oudejaarsdag namens ons 400 heerlijke oliebollen van Bakkerij Mastenbroek. De medewerkers van de Prinsenstichting hebben zelf voor de verdeling over de groepen gezorgd. De bewoners en bezoekers van de dagbesteding hebben gesmuld en ons gebaar werd wederom zeer gewaardeerd!

Voor De Zorgcirkel stond dit jaar de locatie Friese Vlaak centraal. Dit complex hebben wij gerealiseerd en is in november opgeleverd aan Wooncompagnie, de Vooruitgang en De Zorgcirkel. Alle 102 appartementen kregen een lekkere plak chocolade in hun brievenbus. Twee van de drie gebouwen waren voor kerst al grotendeels bewoond. Zij kregen de plak met de boodschap “Fijne feestdagen en veel woonplezier”. De bewoners van De Zorgcirkel zouden het middelste pand pas tussen na kerst betrekken. Zij kregen dus een andere boodschap: “Veel woonplezier en een goed 2021”. De heren op de foto waren meteen al blij verrast. Daarnaast kregen we ook leuke reacties via Facebook binnen. Zoals deze: “Goedemiddag, Langs deze weg wil ik hartelijk bedanken voor het lekkere chocolade kerstcadeautje. U ook allemaal fijne kerstdagen toegewenst. Wij zijn de nieuwe en blije bewoners van deze mooie flat. Fijn weekend”. Altijd leuk om te lezen dat onze gebaar goed is ontvangen!

Vergelijkbare berichten

8 december 2023

Bezoek ons tijdens WoCoDa 2024!

Bericht bekijken
20 oktober 2023

KBK vastgoedonderhoud en Pré Wonen bundelen krachten voor een sterke samenwerking

Bericht bekijken
30 september 2023

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam