Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
6 januari 2020

Oliebollen uitdelen op Oudejaarsdag

Het begint zo langzamerhand een traditie te worden: naast het uitdelen van donaties tijdens onze kerstactie, delen wij ook oliebollen uit op Oudejaarsdag. En wat was het weer leuk!

We begonnen bij de Prinsenstichting in Purmerend, één van onze opdrachtgevers. Daar stonden wij van 10:00 tot 13:00 uur met een kraam buiten bij het eetcafé De Prins. Begeleiders en bewoners haalden bij ons (én Manuel, die ons de hele ochtend hielp) een lekkere oliebol en een beker warme chocomel. Gelukkig voor onze collega’s was het mooi droog weer en vonden de oliebollen gretig aftrek. Alle 475 bollen waren om 13:00 uur schoon op!

’s Middags togen we met weer een andere groep KBK-vrijwilligers naar het Sint Nicolaashof in Volendam; een verpleeghuis van De Zorgcirkel (ook één van onze opdrachtgevers). Daar begon om 14:30 uur het eindejaarsfeest. Maar liefst 130 bewoners van het verzorgingstehuis en het Kloosterhof zaten klaar in de recreatieruimte. Hier deelden wij met veel plezier oliebollen en warme chocomel met slagroom uit aan de ouderen in de zaal. Zorgmanager Dick Twisk sprak namens De Zorgcirkel een kort woordje en namens KBK sprak directeur Ron Klouwer de senioren toe. Hierna was en nog een muzikaal optreden en een hapje en een drankje.

Beide acties leveren een hoop blije gezichten op en daar doen we het natuurlijk voor!

Vergelijkbare berichten

26 maart 2020

Voortgang nieuwbouw De Nieuwe Tuinderij Oost

Bericht bekijken
20 maart 2020

Coronamaatregelen bij KBK bouwgroep

Bericht bekijken
10 maart 2020

Transformatie Heesterveld zorgt voor upgrade

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam