KBK Nieuws
30 Jun 2017

Verzorgingshuis De Gouwzee opgeleverd

De grootscheepse verbouwing van verzorgingshuis De Gouwzee aan de dijk in Volendam is gereed! Precies een jaar geleden zijn we gestart met de sloop- en verbouw van het 25 jaar oude verzorgingshuis. Anders dan de oorspronkelijke plannen zijn alleen de voorgevel en het lifthuis blijven staan, de rest is vernieuwd. Op 11 juli gaat de verhuizing plaatsvinden van 22 bewoners die onder andere zware zorg nodig hebben en/ of aan dementie lijden. Door middel van een polsbandje gaan bepaalde deuren automatisch open, en andere blijven gesloten voor patiënten die niet meer alleen naar buiten kunnen. Op de begane grond komt een dagopvang.

De 1e en 2e verdieping beschikken ook over 9 huurappartementen die van alle gemakken zijn voorzien, deze huurappartementen zijn voor mensen ouder dan 75 jaar met een zorgindicatie van het CIZ. Voor deze bewoners wordt de zorg geleverd door een apart thuiszorgteam.

De appartementen zijn bijzonder ruim en luxe ingericht en voorzien van een domotica-systeem. KBK heeft hier zeker een visitekaartje afgeleverd en wij zijn dan ook zeer trots op dit project.

 

Op vrijdag 7 juli is er een open huis van 09.00 - 11.00 uur voor belangstellenden.

-
uw partner in bouw, renovatie en vastgoedonderhoud