Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden

Fijn wonen begint met de juiste keuzes

Een woning kopen is een spannende reis waar veel bij komt kijken. Dat begrijpen we goed. We nemen kopers vanaf het allereerste moment bij de hand en helpen ze om stap voor stap de juiste keuzes te maken. Ook het interieuradvies kunnen wij voor u verzorgen.

Showroom

Toekomstige bewoners zijn van harte welkom in onze showroom in Volendam om mogelijkheden en materialen te bespreken én te bekijken. We organiseren ook spreekuren op de bouw en meerdere kijkersdagen. Die zijn niet alleen informatief, maar ook leuk: alvast kennismaken met de nieuwe buren en ideeën uitwisselen.

Eindelijk de sleutel?
Dan wil je er toch meteen wonen!

Veel kopers willen geen casco nieuwbouwwoning. Ze willen bij oplevering liefst zo snel mogelijk kunnen verhuizen. Dat betekent dat ze al vroeg in het traject moeten nadenken over de inrichting en de aankleding. Om ze hierbij goed te helpen, kunnen ze in onze showroom volop inspiratie opdoen en een weloverwogen keuze maken uit de verschillende opties. We gaan zelfs nog een stapje verder. Onze ontwerpers, stylisten en vakmensen van Ramakers Interieurprojecten denken graag mee over de indeling en de aankleding en maken interieurs helemaal op maat.

Volledige showroom met standaard opties en de laatste trends.

Kopersbegeleiders en interieurarchitecten die u meenemen in uw kopersreis.

Hecht team van eigen mensen en vaste partners.

Kopersbegeleiding

Aandacht voor de wensen van de koper én de uitvoering daarvan

Wij bieden kopers veel individuele vrijheid in het realiseren van hun woonwensen. Dit geldt niet alleen voor uitbreidingen of aanpassingen, maar ook voor de uiteindelijke afwerking van de woning. Onze afdeling kopersbegeleiding bestaat uit vier ervaren kopersbegeleiders. Ook in de nazorg houden we contact tot alles naar wens is afgerond.

Kopers kunnen bovendien inloggen op ons online kopersportaal. Hier kunnen zij hun wensen aangeven, offertes opvragen en de uitvoering volgen. Op deze manier bieden wij 24/7 inzicht in de status en de kosten van het meer- en minderwerk.

Ga naar het portaal

Wensen aangeven, offertes opvragen en de status daarvan inzien

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam