Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden

Wij bouwen voor mensen.

Bouwen is samen een kwaliteitsproduct realiseren. Daar kun je ons voor wakker maken. De engineering, de techniek, de uitdaging van het plannen en organiseren, daar zijn we sterk in. Processen voortdurend verbeteren, duurzaam samenwerken, doen wat we beloven. Want we bouwen voor mensen. Tevreden eindgebruikers én opdrachtgevers, daar doen we het voor.

Woningbouw Utiliteitsbouw
Woningbouw

Van grondgebonden woningen
tot appartementen­complex.

Wij bouwen alles met liefde.

Dit doen wij samen met corporaties, gemeenten, projectontwikkelaars en andere organisaties. Met onze kennis en ervaring kunnen we al in de ontwerpfase de regie nemen in een project. Met onze omvang en ons vaste netwerk kunnen we de grootste opdrachten aan.

Turn key oplevering & woonbeleving

Kwaliteit is ons uitgangspunt, van proces én eindproduct. Zo zetten we de bewoner centraal, van de eerste schets tot en met de kopersbegeleiding. Woningen leveren we liefst turn key op: van de badkamer en keuken tot en met de vloer- en wandafwerking. De koper hoeft daar niets meer aan te doen!

Een woning kopen is een spannende reis, waar veel bij komt kijken.
Kopers zijn van harte welkom in onze showroom in Volendam, om inspiratie op te doen en hun woonwensen te bespreken. Onze koperbegeleiders nemen toekomstige bewoners vanaf het allereerste moment bij de hand en helpen ze om stap voor stap de juiste keuzes te maken.

Showroom

Kwadijkerpark

Bekijk project

DNTO Zuidoostbeemster

Bekijk project

Vijverpark

Bekijk project
Utiliteitsbouw

Oog voor de belangen van de klant en eindgebruiker. Wij hebben dat!

Hotels, kantoren, bedrijfsruimten, winkels of zorg- en onderwijsinstellingen, we bouwen elk gebouw met evenveel plezier. En we kunnen ook elk complex beheren en onderhouden. Dat we oog hebben voor de specifieke belangen van de klant en de eindgebruiker vinden we niet meer dan logisch. Meedenken, flexibel zijn en snel kunnen schakelen, dat werkt zoveel fijner.

Utiliteitsbouwprojecten

Meterhuis

Bekijk project

Friese Vlaak

Bekijk project

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam