Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
24 december 2018

Kerstgedachte KBK bouwgroep 2018

Zoals u inmiddels van ons gewend bent, verzorgen wij ook dit jaar weer een kerstactie. Dit houdt in dat wij één of meerdere goede doelen uitkiezen, die wij aan het einde van het jaar ondersteunen. Eén van die goede doelen is Our Energy Foundation. Ben Vos, één van onze relaties, is betrokken bij deze foundation en nam een cheque t.w.v. € 5.000 in ontvangst.

In het weesmeisjesinternaat in Kingwede in Kenia valt vaak het licht uit door een gebrekkige stroomvoorziening. Hierdoor is studeren vaak niet mogelijk. Met onze donatie kan Our Energy Foundation een modern en milieuvriendelijk zonnepanelensysteem plaatsen, zodat de meisjes op elk moment van de dag van onderwijs kunnen genieten.

Wij dragen graag bij aan dit project, omdat wij belang hechten aan een energieneutrale toekomst. Niet alleen voor onszelf (met ons vernieuwde energieneutrale hoofdkantoor), maar ook in een derdewereldland.

Vergelijkbare berichten

2 maart 2023

Doneeractie KBK bouwgroep

Bericht bekijken
25 november 2022

Eervolle tweede plaats voor Het Meterhuis!

Bericht bekijken
14 september 2022

Verlenging sponsorovereenkomst KBK bouwgroep met RKAV Volendam

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam