Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
17 december 2019

KBK doneert aan goede doelen in het kader van de kerstgedachte

Ook dit jaar doneren wij met onze kerstactie € 7.000 aan drie goede doelen. We hebben onze relaties via een enquête laten kiezen naar welk goed doel hun voorkeur uitging. Dit heeft geresulteerd in de volgende verdeling:

  • Hulpgroep Geven en Nemen Volendam ontvangt € 1.600
  • Stichting Bolera Palms School in Malawi ontvangt € 1.800
  • Prinses Máxima Oncologisch Centrum ontvangt € 3.600

Hulpgroep Geven en Nemen Volendam
Een heel goed initiatief in onze thuishaven Volendam. Deze groep vrijwilligers helpen mensen in Volendam die door omstandigheden (tijdelijk) niet rond kunnen komen. Dit kan zijn door een scheiding, ziekte of andere oorzaak. Door hen te helpen aan meubels, kleding, witgoed en etenswaren kunnen deze mensen geld opzij zetten, waarmee ze hun schulden af kunnen betalen of een buffer voor later op kunnen bouwen. Deze hulpgroep zorgt niet alleen voor spullen, maar geeft ook advies, zorgen voor contacten en helpen bij de zoektocht naar een baan. Ook een bezoek aan de kapper of gratis sporten voor de kinderen hoort bij de acties. Met onze donatie kan deze hulpgroep diverse families een dagje uit aanbieden. Even een dagje weg van alle zorgen en genieten van het samenzijn!
Meer informatie vindt u op: https://www.facebook.com/Hulp-groep-geven-en-nemen-Volendam-1674322362646834/

Stichting Bolera Palms School in Malawi
Via één van onze opdrachtgevers kwam dit goede doel ons ter ore. Deze school in Malawi geeft les aan kinderen van 4-12 jaar uit het kleine vissersdorp Bolera. Malawi is een van de armste landen van de wereld. De school staat voor een hoge kwaliteit van scholing, gebruik makend van het Malawiaanse curriculum. Ze krijgen niet alleen scholing, maar ook een goed ontbijt en fruit. Met de bijdrage van KBK bouwgroep kunnen ze verder bouwen aan de toekomst van deze kinderen in de groei van hun leven. De donatie zal worden besteed aan voedsel, onderhoud school, salaris leraren en wellicht iets leuks voor de kinderen.
Meer informatie vindt u op: https://www.bolerapalmsschool.nl

Prinses Máxima Oncologisch Centrum ontvangt € 3.600
Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland kanker. Nog steeds overlijdt één op de vier kinderen met kanker aan deze ziekte. Daarom namen ouders en zorgprofessionals meer dan tien jaar geleden het initiatief voor één nationaal kinderoncologisch centrum. Dat initiatief is uitgemond in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Een uniek centrum waar alle hoog complexe zorg en research voor kinderen met kanker bij elkaar komt. Met als missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Daar dragen wij als KBK bouwgroep graag aan bij!
Meer informatie vindt u op: https://www.prinsesmaximacentrum.nl

Extra voor de Prinses Máxima Oncologisch Centrum
Omdat we onlangs van dichtbij hebben meegemaakt wat een goed werk het Prinses Máxima Oncologisch Centrum doet, hebben we er voor gekozen om dit bedrag van € 3.600 te verhogen naar € 5.000. Hiermee zijn wij twee jaar Zakenvriend van de Prinses Máxima Centrum Foundation en wordt deze donatie gebruikt voor het activiteitenfonds. Hiermee organiseren zij activiteiten en evenementen om het leed van kinderen met kanker een beetje te verlichten en te zorgen voor de nodige ontspanning tijdens het ziekteproces.

Na de kerstvakantie zullen wij de cheques aan de goede doelen overhandigen.

Oliebollen uitdelen
Naast een financiële bijdrage, zullen wij ook zelf in actie komen. Zo gaan wij op Oudejaarsdag oliebollen uitdelen bij de Prinsenstichting in Purmerend én bij De Zorgcirkel, locatie Sint Nicolaashof in Volendam.

Wij wensen iedereen heel fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar!

Vergelijkbare berichten

17 april 2024

Hoe het allemaal begon; in gesprek met Klaas en Klaas

Bericht bekijken
15 april 2024

Samenwerken is de toekomst | Donaties namens KBK bouwgroep

Bericht bekijken
11 april 2024

Hoogste punt Stellingweg bereikt!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam