Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles

KBK Thijsse bouw werkt in Den Haag aan het brandveilig maken van het bezit van woningcorporatie Staedion. Als woningcorporatie verhuren zij ruim 37.000 woningen en 6.500 overige objecten zoals winkels en bedrijfsruimten in Den Haag en omgeving. Samen met onze partner BBWest Brandwerende Afdichtingen B.V. zijn er reeds 19 projecten met in totaal 819 woningen en 6 bedrijfsruimtes brandveilig opgeleverd.

Veelal gaat het om het brandveilig maken en het onderhouden van studentenwoningen, galerijwoningen en rijtjeshuizen. Zoals in de Borneostraat, waarbij recent in 70 woningen brandkleppen zijn geplaatst, naden en doorvoeringen brandwerend zijn afgedicht en kozijnen zijn voorzien van nieuw glas met ventilatierooster. Verder zijn er nu ook gekoppelde rookmelders en als laatste is ook het schilderwerk ook meteen meegenomen.

Staedion wil bewoners een basis garanderen: iedereen moet goed, betaalbaar, veilig en gezond kunnen wonen. Voor de laatste kernwaarden schakelde zij de expertise van KBK Thijsse bouw in.

Joost Arkesteijn, bedrijfsleider KBK Thijsse bouw: “We spreken van een geslaagde samenwerking als we het doel ‘Een gezond en veilig thuis voor de huurder(s)’ bereikt hebben. Tevredenheid over ons proces, van communicatie tot uitvoering, is de drijfveer voor onze planvorming.”

Zo beaamd Arjan van den Berg, adviseur brandveiligheid Inprevo: “De start van het brandveiligheidsproject van Staedion heeft veel communicatie en afstemming gevraagd. Op dit moment zijn we de ervaringen aan het vastleggen om zo een verdere uitrol van het werk te optimaliseren. Hierin hebben KBK Thijsse bouw, Staedion en Inprevo veel tijd en energie gestoken. De open, positieve en professionele opstelling van KBK Thijsse bouw en zeker ook de expertise op het gebied van brandveiligheid, hebben zeker meegeholpen aan de prettige samenwerking.”

Binnenkort start KBK Thijsse bouw een nieuw project; het brandveilig maken van 341 woningen in de Stieltjesstraat in Den Haag. Alle woningen worden op dezelfde manier aangepakt, zoals in de Borneostraat. Aansluitend worden de kozijnen en deuren aangepast en de deuren in de vluchtwegen vervangen.

Vergelijkbare berichten

17 april 2024

Hoe het allemaal begon; in gesprek met Klaas en Klaas

Bericht bekijken
15 april 2024

Samenwerken is de toekomst | Donaties namens KBK bouwgroep

Bericht bekijken
11 april 2024

Hoogste punt Stellingweg bereikt!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam