Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
18 mei 2021

KBK viert 40-jarig dienstverband Nico Hoogland

Nico is de langst werkende medewerker bij KBK. En wat voor één! 40 jaar geleden begon hij op 16 jarige leeftijd als leerling-timmerman. Van leerling werd hij timmerman, van voorman werd hij uitvoerder en uiteindelijk hoofd uitvoerder, ook op heel grote werken zoals Multifunk (68 appartementen en 14 woningen op IJburg) en daarna Karspeldreef (107 appartementen, 14 woningen en onderkomen Leger des Heils in Amsterdam Zuidoost).

Ook was Nico uitvoerder tijdens de bouw van het Sint Nicolaashof in Volendam. Dat vond hij het mooiste project uit zijn loopbaan. Bij al deze projecten kwam zijn kennis en specifieke inbreng goed van pas. Recent is Nico verhuisd naar de materieeldienst bij KBK en maakt daar onderdeel uit van het logistieke hart van KBK. ​​​​​​​

Klaas de Boer: “Bij Nico kun je altijd rekenen op een tomeloze inzet en enthousiasme. We zijn er trots op dat hij al zo lang bij KBK werkt!”

Wij hopen dat Nico nog lang voldoening uit zijn werk kan halen tot het bereiken van zijn pensioengerechtigde leeftijd en feliciteren hem van harte met dit uitzonderlijke jubileum!

Vergelijkbare berichten

17 april 2024

Hoe het allemaal begon; in gesprek met Klaas en Klaas

Bericht bekijken
15 april 2024

Samenwerken is de toekomst | Donaties namens KBK bouwgroep

Bericht bekijken
11 april 2024

Hoogste punt Stellingweg bereikt!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam