KBK vastgoedonderhoud

Planmatig onderhoud

KBK verzorgt ook gepland onderhoud aan vastgoed van corporaties, VVE’s en vastgoedbeheerders. Geveltechniek en schilderwerk zijn hierbij de kernactiviteiten en worden uitgevoerd door onze eigen vakmensen.

 

Meer informatie

Schilderwerk

KBK Renovatie & Vastgoedonderhoud realiseert sinds jaar en dag (grootschalige) projecten op het gebied van nieuw binnen- en buitenschilderwerk, renovatie schilderwerk en planmatig onderhoud van schilderwerk. Schilderwerk bij een renovatieopdracht vraagt naast vaardigheid ook een gedegen materialenkennis.


Welke ondergrond tref ik aan? Welke voorbehandeling pas ik toe? Welke verf of lak geeft het beste resultaat? Onze schildersdivisie is bekend met alle pijnpunten en zeer bedreven in het compleet vernieuwen van rotte houtdelen en het adequaat behandelen van aangetast hout. De ondergrond wordt in elke omstandigheid in optimale conditie gebracht voordat roller en kwast aan bod komen.

 

Geveltechniek

Een verantwoorde renovatie van de gevel begint bij een deskundige beoordeling.In welke bouwkundige staat verkeert uw gevel en welke herstelwerkzaamheden zijn echt noodzakelijk? Wij voeren een inspectie voor u uit, leggen onze analyse voor en komen met passende oplossingen.
Wij kunnen u bij alle voorkomende werkzaamheden aan het gevelpakket van dienst zijn. Die werkzaamheden kunnen variëren van een eenvoudige gevelreiniging tot een compleet nieuwe gevel inclusief isolatie. Ook de esthetiek speelt een belangrijke rol. Wij tonen u graag voorbeelden van gerealiseerde werken uit eigen portfolio van stijlvolle geveloplossingen die bovendien een energiezuinig label opleveren. Hoe dan ook, wij hebben het antwoord op wat uw gevel nodig heeft.

Onze opdrachtgevers

                Projecten uitgelicht

Verfijn zoekopdracht
Planmatig onderhoud
Vastgoedonderhoud
uw partner in bouw, renovatie en vastgoedonderhoud