KBK vastgoedonderhoud

Mutatie onderhoud

Voor diverse woningcorporaties voeren wij momenteel als co-maker het mutatieonderhoud uit in woningen die tijdelijk leeg komen te staan. Korte doorlooptijden en efficiënte samenwerkingen zijn hierbij het uitgangspunt.
 

Eigen vaklieden en ketenpartners

De mutatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door een vast team van eigen mensen. Door diverse langdurige samenwerkingsverbanden worden overige werkzaamheden zoals de aanleg van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties door vaste partners uitgevoerd. Alles onder het toeziend oog van onze gekwalificeerde uitvoerders. De snelheid en slagvaardigheid waarmee we mutaties kunnen uitvoeren en de hoge controle op planning en kwaliteit maakt ons een gedegen partner voor woningcorporaties, beleggers en andere professionele vastgoedeigenaren.

 

 

Meer informatie

Digitaal uitvoeren onderhoudsproces met app

Om het mutatieproces efficiënter te laten verlopen heeft KBK vorig jaar zelf een app ontwikkeld. De op maat gemaakte app wordt gebruikt door de opdrachtgever, KBK en de ketenpartners om het mutatieproces efficiënter te laten verlopen. Door het gebruik van deze app zijn er kortere doorlooptijden, hebben wij een betere grip op de planning van projecten en boven alles vermindert het klachten.

 

Vincent Zeeman (Teamleider Mutatie Onderhoud)

"Werken als co-maker heeft vele voordelen. Omdat we meer inspraak hebben op het proces kunnen we sneller, beter en slimmer werken. Vroeger waren we opdrachtgever - opdrachtnemer, nu zijn we een team"

Mutatie- en verkooponderhoud: onze opdrachtgeversProjecten uitgelicht

Verfijn zoekopdracht
Mutatie/Verkoop Onderhoud
Vastgoedonderhoud
uw partner in bouw, renovatie en vastgoedonderhoud