KBK vastgoedonderhoud

Dagelijks onderhoud

Met onze afdeling dagelijks onderhoud ontzorgen wij opdrachtgevers van A tot Z. De afdeling bestaat uit een plan- en belteam, bouwkundige projectbegeleiders, timmerlieden, schilders, stukadoors, elektriciens, slopers en schoonmakers die gespecialiseerd zijn in omgang met bewoners en het werken in een bewoonde situatie.

Voor onze opdrachtgevers voeren wij reparatieonderhoud, huco-zaken en complete badkamer- / keukenrenovaties uit.

  • Reparatieonderhoud: Heeft u een reparatieverzoek? Meld uw verzoek en wij nemen binnen één werkdag contact op met de huurder.
  • HUCO- team: Wilt u voorkomen dat een 6-weken melding een huurcommissie zaak wordt, of dat een huurcommissie-zaak in uw voordeel word opgelost ? Dan bent u bij één van onze projectbegeleiders aan het juiste adres. Zij nemen de zaak van A tot Z van u over en leveren een compleet dossier inclusief foto’s en een ondertekend proces-verbaal van oplevering.
  • Badkamerteam: Onze vaklieden realiseren binnen enkele dagen complete badkamer- en keukenrenovaties in bewoonde situatie. Wij kunnen deze voor een bewoner ingrijpende situatie, als zeer prettig laten ervaren.

 

 

Meer informatie

Ons Plan & Belteam

Ons Plan & Belteam is de schakel tussen huurder en uitvoeringsteam. Zij ontvangen en registreren service-meldingen en zorgen voor een afspraak met ons uitvoeringsteam. Deze mensen zijn speciaal opgeleid om op een correcte manier om te gaan met mensen en worden ondersteund door een team van uitvoerende mensen waar ze bij vragen op kunnen terugvallen. Naar behoefte van de corporatie kan de afdeling Dagelijks Onderhoud zowel een coördinerende als een uitvoerende rol aannemen.

Kees Zwarthoed (Teamleider Dagelijks Onderhoud)

"Bij dagelijks onderhoud zijn we aan het werk in iemands privé-omgeving. Het hele proces is daarop ingesteld; van het inplannen van de afspraak tot de scholing die we onze medewerkers bieden"

Dagelijks Onderhoud: onze opdrachtgeversuw partner in bouw, renovatie en vastgoedonderhoud