KBK vastgoedonderhoud

Vastgoedonderhoud

KBK vastgoedonderhoud is een totaal-onderhoudsbedrijf en als co-maker actief voor meerdere woningcorporaties, vastgoedbeheerders en vve’s. In die samenwerkingsvorm zijn de deelnemende partijen gelijkwaardig en wordt het proces aan tafel vormgegeven. Het resultaat is een plan dat voor alle betrokken partijen optimaal werkt.

Team Amsterdam-Noord

Het onderhoudsbedrijf is kenmerkend door het grote aantal eigen vakmensen en hun betrokkenheid bij het werk. In onze vestiging te Amsterdam-Noord is een team van 20 ervaren mensen dagelijks in touw om circa 30 timmermannen, vaklieden en ketenpartners aan te sturen. Er is veel saamhorigheid en collegialiteit onder onze mensen, wat belangrijk is om goed te kunnen functioneren.
Omdat het kantoor zeer strategisch gelegen is, kunnen de medewerkers binnen korte tijd op de klus aanwezig zijn. Voor korte bezoekjes van de projectbegeleiders zijn er zelfs scooters aanwezig, zodat we niet te maken hebben met de parkeerproblematiek van de Amsterdamse binnenstad.uw partner in bouw, renovatie en vastgoedonderhoud