Alles
1 oktober 2019

KBK Thijsse bouw tekent raamovereenkomst WOM-projecten

Ron Klouwer tekende namens KBK Thijsse bouw de raamovereenkomst voor de samenwerking van realisatie van WOM-projecten. Samen met Vink+Veenman zullen wij het vastgoed in het Oude Centrum en de Stationsbuurt van Den Haag verbeteren.

De WOM (Wijkontwikkelingsmaatschappij) is een samenwerkingsverband tussen gemeente Den Haag en woningcorporatie Staedion en werd in 2008 opgericht om de leefbaarheid in het Oude Centrum en de Stationsbuurt via het aanwezige vastgoed te verbeteren. Erik Bruns, operationeel directeur WOM, legt uit: “De WOM grijpt pas in, als marktpartijen dit niet doen. Zo doen wij aan acupunctuur in de wijk: een specifieke ‘rotte plek’ die vaak negatieve effecten met zich meebrengt, wordt opgeknapt. Ieder pand dat wij opknappen, heeft dan ook direct een positief effect op het straatbeeld en de leefbaarheid van de wijk, doordat kwaliteit van het woon-, winkel of horeca aanbod toeneemt.”

Ron Klouwer: “KBK Thijsse bouw is trots dat de WOM voor ons heeft gekozen, naast Vink+Veenman. Wij zien uit naar de samenwerking en de aankomende werkzaamheden.”

Foto: Ron Klouwer, Erik Bruns en Hans Veenman

Vergelijkbare berichten

10 oktober 2019

Dag van de Duurzaamheid 2019

Bericht bekijken
4 oktober 2019

Diverse inspirerende presentaties voor stuurgroep KBK

Bericht bekijken
17 september 2019

Training strategisch samenwerken Co-making Parteon

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam