Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
29 september 2020

KBK Thijsse bouw sponsor van VELO Voetbal

Onlangs heeft Joost Arkesteijn namens de KBK Thijsse bouw het sponsorcontract ondertekend wat ons voor drie jaar lid maakt van de BusinessClub VELO in Wateringen.

VELO Voetbal is een vereniging waar het goed toeven is. Waar prestatiesport en recreatiesport hand in hand gaan. Waar een bijdrage wordt geleverd aan de sociale cohesie van de Wateringse gemeenschap en waar ruimte is voor maatschappelijke activiteiten op de accommodatie.

Bij VELO staan ze voor sportiviteit, eigen cultuur, maatschappelijke betrokkenheid en goed gastheerschap. Eigenschappen die ook heel goed bij KBK Thijsse bouw passen en daarom was het een logische beslissing om deze fijne vereniging te gaan sponsoren.

De sponsorovereenkomst is onlangs in het kantoor van KBK Thijsse bouw beklonken tussen Patrick Volkering (van de sponsorcommissie van VELO) en Joost Arkesteijn. De sporters en begeleiders van VELO zien nu al langs het voetbalveld onze sponsorborden hangen. En binnenkort hopen wij dat de supporters hun club ook weer aan mogen moedigen!

Vergelijkbare berichten

5 maart 2024

Herontwikkelings­plannen Wonen aan de IJe

Bericht bekijken
27 februari 2024

KBK bouwgroep, AM en Linden Groep slaan handen ineen voor realisatie 94 woningen in De Stolptuin te Hoorn

Bericht bekijken
Foto van woningbouwproject Krekenbos in Zuidland waarop de te bouwen woningen zijn te zien vanuit vogelvlucht
23 februari 2024

De bouw van Krekenbos – Fase 2 t/m 5 is gestart!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam