Ontwikkeling

Woningverkoop

KBK verzorgt voor zowel de eigen ontwikkelingen als projecten in gezamenlijke ontwikkeling veelal de verkoop en kopersbegeleiding. Onderstaand treft u een overzicht van de actuele projecten die in de verkoop gaan of zijn.

De Vaart te Purmerend

In de geliefde wijk Weidevenne in Purmerend, aan de oever van het Noordhollandsch Kanaal, wordt het appartementengebouw De Vaart gerealiseerd door BPD en KBK Bouw. Een transparant complex met 30 ruime koopappartementen, allemaal met een ruim terras. Je woont hier met fraai uitzicht, op loopafstand van het historische centrum van Purmerend. Kijk hier voor meer informatie en meld je als geïnteresseerde!

Wonen in van der Pek

Na het succes van de verkoop van de gerenoveerde woningen in de Begoniastraat te Amsterdam-Noord, gaat KBK binnenkort nogmaals 28 woningen renoveren en verkopen in de Van der Pek buurt.  De woningen worden aan de buitenkant grondig aangepakt en in de oorspronkelijke staat teruggebracht. Binnen wordt de indeling aangepast aan de huidige eisen. Klik hier voor meer informatie en om u in te schrijven als geïnteresseerde! 

uw partner in bouw, renovatie en vastgoedonderhoud