KBK ontwikkeling

Woningverkoop

KBK verzorgt voor zowel de eigen ontwikkelingen als projecten in gezamenlijke ontwikkeling veelal de verkoop en kopersbegeleiding. Onderstaand treft u een overzicht van de actuele projecten die in de verkoop gaan of reeds zijn.

Wonen in van der Pek

Na het succes van de verkoop van de gerenoveerde woningen in de Begoniastraat te Amsterdam-Noord, gaat KBK binnenkort nogmaals 28 woningen renoveren en verkopen in de Van der Pek buurt.  De woningen worden aan de buitenkant grondig aangepakt en in de oorspronkelijke staat teruggebracht. Binnen wordt de indeling aangepast aan de huidige eisen. Klik hier voor meer informatie en om u in te schrijven als geïnteresseerde! 

Nijlstraat Purmerend

De verkoop van de 6 nieuw te bouwen appartementen aan de Nijlstraat te Purmerend is gestart!  Unieke appartementen omdat ze zijn gelegen in een kleinschalig complex, licht en ruim zijn en op maat kunnen worden afgewerkt. U kunt zich aanmelden bij de makelaar.
Voor meer informatie, zie de website van de makelaar of de Facebookpagina.

Park de Weer Zaandam

Binnenkort start de verkoop van de 46 woningen aan de Noorderven in Zaandam. De 44 eengezinswoningen en 2 appartementen zijn ruim opgezet in een groene buurt. Voor meer informatie, bezoek de informatiepagina en meld u aan als geïnteresseerde!

uw partner in bouw, renovatie en vastgoedonderhoud