KBK ontwikkeling

Woningverkoop

KBK verzorgt voor zowel de eigen ontwikkelingen als projecten in gezamenlijke ontwikkeling veelal de verkoop en kopersbegeleiding. Onderstaand treft u een overzicht van de actuele projecten die in de verkoop gaan of reeds zijn.

Begoniastraat Amsterdam

Juni 2015 tekenden Ymere en KBK bouwgroep een samenwerkingsovereenkomst voor de renovatie en verkoop van het woonblok Begoniastraat 17-29 in de Van der Pekbuurt in Amsterdam-Noord. Met de renovatie dit authentieke woonblok leveren wij een bijdrage  bijdrage te leveren aan de vernieuwing van de Van der Pekbuurt. De woningen worden aan de buitenkant grondig aangepakt en in de oorspronkelijke staat teruggebracht. Binnen wordt de indeling aangepast aan de huidige eisen en woonwensen. De woningen zijn inmiddels alle 14 verkocht en de renovatie is in volle gang.

Nijlstraat Purmerend

De verkoop van de 6 nieuw te bouwen appartementen aan de Nijlstraat te Purmerend is gestart!  Unieke appartementen omdat ze zijn gelegen in een kleinschalig complex, licht en ruim zijn en op maat kunnen worden afgewerkt. U kunt zich aanmelden bij de makelaar.
Voor meer informatie, zie de website van de makelaar of de Facebookpagina.

Park de Weer Zaandam

Binnenkort start de verkoop van de 46 woningen aan de Noorderven in Zaandam. De 44 eengezinswoningen en 2 appartementen zijn ruim opgezet in een groene buurt. Voor meer informatie, bezoek de informatiepagina en meld u aan als geïnteresseerde!

uw partner in bouw, renovatie en vastgoedonderhoud