Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
25 januari 2021

KBK bouwgroep nieuwe sponsor van HV KRAS/Volendam

De aankomende drie seizoenen sponsoren wij Handbalvereniging KRAS/Volendam. Directeur van KBK bouwgroep Ron Klouwer ondertekende samen met Piet Kes, de voorzitter van HV KRAS/Volendam, het sponsorcontract. De komende jaren is het logo van KBK te bewonderen op de trainingspakken van de Heren en Dames Jeugdopleidingen en langs het veld bij wedstrijden van Dames 1!

Voorzitter Piet Kes is verheugd met de nieuwe sponsor: “KBK is een grote naam in de bouwwereld. We zijn dan ook erg trots en blij dat dit mooie bedrijf zich aan onze vereniging heeft willen binden. KBK is een ambitieus en trots familiebedrijf. We hopen samen met KBK uit te kunnen kijken naar een lange en succesvolle samenwerking!”

Ron Klouwer: “HV KRAS/Volendam kan de aankomende jaren rekenen op onze steun. Deze prachtige en zeer succesvolle vereniging dragen wij een warm hart toe en zeker in deze sportief uitdagende tijden willen wij de jeugdopleiding graag ondersteunen. De jeugd heeft immers de toekomst. Wie weet loopt de nieuwe Gerrie Eijlers, Joey Duin of Debby Bont nu in een trainingspak waar KBK trots op prijkt.”

Vergelijkbare berichten

17 april 2024

Hoe het allemaal begon; in gesprek met Klaas en Klaas

Bericht bekijken
15 april 2024

Samenwerken is de toekomst | Donaties namens KBK bouwgroep

Bericht bekijken
11 april 2024

Hoogste punt Stellingweg bereikt!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam