Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
8 februari 2018

KBK bouwgroep energieneutraal en duurzaam de toekomst in

Afgelopen week zijn grote stappen gezet voor de gedeeltelijke nieuwbouw van het hoofdkantoor van KBK bouwgroep aan de Morseweg. KBK boorde in totaal 5,5 km in de grond, verdeeld over 32 bronnen van 180 meter diep, ten behoeve van de warmtepomp. Door het plaatsen van circa 250 zonnepanelen op het dak wordt er voldoende stroom opgewekt om zowel de warmtepomp als alle andere elektrische apparaten en installaties te voorzien van stroom. Het kantoorcomplex wordt hiermee volledig energieneutraal.

Als de gehele renovatie en nieuwbouw is voltooid, is KBK één van de eerste kantoren in Volendam die geheel energieneutraal functioneert. Dit project wordt gerealiseerd in samenwerking met o.a. Kuiper+Steur Architecten, Pieters Bouwtechniek, Hiensch Engineering, Piet Butter Installatietechniek en Ottenhof Installatietechniek.

Feestelijke paal

Tegelijk met de grondboringen werd er ook geheid. Dinsdag 6 februari werd onder grote belangstelling van het personeel een feestelijke paal de grond in geslagen door Klaas Klouwer en Klaas de Boer. Na de feestelijke paal was er binnen in het reeds gerenoveerde gedeelte gelegenheid voor een hapje en een drankje.

Eind 2018 verwacht KBK bouwgroep klaar te zijn met de renovatie en nieuwbouw en kunnen er in Volendam 165 medewerkers worden gehuisvest. Er komen niet alleen extra kantoor- en vergaderruimtes bij, maar ook een ruime showroom voor kopers van nieuwbouwwoningen.

Vergelijkbare berichten

17 april 2024

Hoe het allemaal begon; in gesprek met Klaas en Klaas

Bericht bekijken
15 april 2024

Samenwerken is de toekomst | Donaties namens KBK bouwgroep

Bericht bekijken
11 april 2024

Hoogste punt Stellingweg bereikt!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam