Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
1 september 2020

KBK bouwgroep en Van Dalsem Elektrotechniek B.V. samen verder

Nu de handtekeningen zijn gezet, kunnen wij met blijdschap meedelen dat Van Dalsem Elektrotechniek B.V. uit Zaandam officieel onderdeel van KBK bouwgroep is! 

Op dinsdag 1 september heeft Arnold Hendriks zijn bedrijf overgedragen aan Paul en Ron Klouwer. Door de jarenlange samenwerking was dit voor beide bedrijven een logische stap.

Ron: “We willen het Zaanse en unieke karakter van Van Dalsem bewaren. Dit sluit goed aan bij onze nuchtere mentaliteit. Door het in eigen huis halen van elektrotechniek kunnen wij onze opdrachtgevers in o.a. het onderhoud nog completer bedienen en ontzorgen.”

Arnold: “Door met KBK verder te gaan, blijven de cultuur, de werkzaamheden en de naam van Van Dalsem overeind. Ook blijf ik zelf nog betrokken. Iets wat voor mij erg belangrijk is!”

Van Dalsem Elektrotechniek en KBK bouwgroep staan dus vanaf nu samen voor u klaar! Met Arnold Hendriks aan het roer en met het huidige team van collega’s blijft Van Dalsem voor al haar opdrachtgevers vertrouwd en herkenbaar.

Vergelijkbare berichten

27 juli 2023

Klaar voor de nieuwe Wet Kwaliteitsborging (WKB)

Bericht bekijken
13 juli 2023

Onze blauwdruk; sterk in doen.

Bericht bekijken
13 juli 2023

KBK bouwgroep ondertekent samenwerkingsovereenkomsten met (toeleverende) partners MATCH

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam