Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
01.09.2022

KBK bouwgroep en FC Volendam bouwen verder aan duurzame relatie

FC Volendam en KBK bouwgroep hebben de handen ineengeslagen om de al bestaande samenwerking met drie jaar te verlengen. Daarnaast is het sponsorschap gepromoveerd van businessclubpartner naar premium partner. Afgelopen zondag vond voor de thuiswedstrijd tegen FC Twente officieel het tekenmoment plaats. KBK bouwgroep is één van FC Volendam haar loyaalste sponsoren en is al vele jaren partner van FC Volendam. 

KBK bouwgroep heeft als doelstelling om vakmanschap te bieden op een betrokken, vooruitstrevende en duurzame manier. Een doelstelling die ook perfect past in de visie van FC Volendam. Naast de gebruikelijke sponsoring neemt KBK bouwgroep ook enkele businessseats af en is de bouwonderneming te zien op de LED-boarding in het Kras Stadion.

Jan-Bas Veltman (links) en Ron Klouwer (KBK bouwgroep) ondertekenen officieel de nieuwe overeenkomst.

Commercieel directeur Jan-Bas Veltman (FC Volendam) is zeer tevreden over de verlenging. “FC Volendam is trots op de decennialange samenwerking die FC Volendam en KBK bouwgroep beheren”, aldus de commercieel directeur. “We delen dezelfde ambities en doelstellingen en kijken ernaar uit om samen te bouwen aan een mooie, duurzame toekomst”.

 

‘Al decennia sponsor’

Ron Klouwer, directeur KBK bouwgroep: “Wij zijn trots dat we als lokaal familiebedrijf onze verbintenis met FC Volendam voor langere periode hebben versterkt. KBK bouwgroep was al decennia sponsor van FC Volendam maar als premium sponsor kunnen wij nog meer voor elkaar betekenen, zeker nu FC Volendam is gepromoveerd. Met de extra stoelen die we hebben afgenomen gaan we samen met onze medewerkers en relaties naar de wedstrijden, hierdoor binden wij hun meer met onze organisatie en verbinden wij automatisch meer mensen aan de club.”

Vergelijkbare berichten

17 april 2024

Hoe het allemaal begon; in gesprek met Klaas en Klaas

Bericht bekijken
15 april 2024

Samenwerken is de toekomst | Donaties namens KBK bouwgroep

Bericht bekijken
11 april 2024

Hoogste punt Stellingweg bereikt!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam