Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
22.12.2023

In opdracht van Eigen Haard start KBK bouwgroep in het nieuwe jaar met de bouw van 114 nieuwbouwwoningen aan de Jan de Louterstraat in Amsterdam. Maandag 18 december was bij Eigen Haard de feestelijke ondertekening van de voorbereidingsovereenkomst voor de sloop en nieuwbouw van het project.

De huidige 72 woningen die aan de Jan de Louterstraat staan, zijn verouderd en staan daarom op het programma om medio 2024 gesloopt te worden. Op die plek herrijzen 114 nieuwbouwwoningen, waarvan 66 sociale huurwoningen en 48 middensegment huurwoningen. Zo wordt ook in de woningbehoefte voorzien van mensen met middeninkomens in Slotermeer.

Meer wooncomfort, lagere energielasten
De nieuwe woonblokken beschikken over ruimere woningen en worden uitgebreid met een extra verdieping. Ze zijn volledig aardgasvrij, voorzien van stadsverwarming en uitgerust met elektrische kookvoorzieningen. Uiteraard voldoen deze woningen aan de eisen voor een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG), wat resulteert in meer wooncomfort en lagere energielasten voor de toekomstige huurders.

Op een succesvolle samenwerking en de start van een mooi project uit de ketensamenwerking!

Vergelijkbare berichten

Meterhuis, Haarlemmer Stroom, Haarlem
16 mei 2024

Haarlemmer Stroom; Samen durven én doen

Bericht bekijken
30 april 2024

Restauratie Rijksmonument aan Jan Maijenstraat

Bericht bekijken
26 april 2024

Bouw van laatste deelplannen De Keyser gestart!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam