Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
15.03.2024

KBK bouwgroep en Eigen Haard hebben tijdens NLdoet de handen ineengeslagen om in Amsterdam twee inspirerende initiatieven te realiseren, gericht op het versterken van verbondenheid en vergroening.

Bij Amerbos hebben we samen diverse picknickbanken gemaakt, waardoor bewoners een fijne ontmoetingsplek hebben om samen te genieten van gezelligheid en samenzijn. En bij Hildsven hebben we de entrees opgefleurd door prachtige plantenbakken te plaatsen. Op deze manier dragen we bij aan een groenere omgeving die niet alleen mooi is om te zien, maar ook bijdraagt aan het welzijn van de bewoners. Samen maken we uiteindelijk het verschil.

KBK bouwgroep neemt dit jaar voor de tweede keer deel aan NLdoet. Vorig jaar hebben we geholpen bij het opknappen van een gemeenschappelijke tuin bij een zorglocatie van Cordaan. NLdoet is een initiatief van het Oranje Fonds. Ieder jaar organiseren zij samen met duizenden sociaal-maatschappelijke organisaties in het land, NLdoet. De grootste vrijwilligersactie van Nederland, waarin vrijwilligerswerk in de spotlights worden gezet en iedereen uitgenodigd wordt om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen.

Vergelijkbare berichten

17 april 2024

Hoe het allemaal begon; in gesprek met Klaas en Klaas

Bericht bekijken
15 april 2024

Samenwerken is de toekomst | Donaties namens KBK bouwgroep

Bericht bekijken
11 april 2024

Hoogste punt Stellingweg bereikt!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam