KBK bouw

Woningbouw

KBK bouw realiseert de nieuwbouw van woningen in opdracht van projectontwikkelaars, woningcorporaties, beleggers en gemeenten. In nauw overleg met de opdrachtgever kunnen we vanaf de planfase meedenken en beschikken hiervoor zelfs over een scherp geprijsde conceptwoning: Uw Woning.
 

 

Grondgebonden woningen

KBK Bouw heeft duizenden woningen gebouwd. Een woningbouwproject kent voor ons geen verrassingen meer. Met ons eigen team van vaste mensen zijn de procedures ten aanzien van projectmatig- en in teamverband werken goed ingesleten. Dat leidt tot een succesvol bouwproces, van inkoop en planning tot kwaliteitsbewaking, uitvoering en nazorg. De uiteindelijke bewoner verliezen wij hierbij niet uit het oog. Het klantgericht bouwen is binnen onze organisatie een gegeven, waarbij we vergaande persoonlijke inbreng mogelijk maken met een persoonlijke begeleiding door een van onze eigen kopersbegeleiders.

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)

U kunt kiezen voor een gezamenlijke aanpak door Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO): samen met anderen koopt u een stuk grond om daar in samenwerking met KBK bouwgroep een aantal woningen op te bouwen. Deze vorm maakt het mogelijk om bijvoorbeeld rijtjeshuizen, een appartementencomplex, twee-onder-een-kapwoningen of geschakelde woningen te realiseren. Een van de voordelen is dat er een grotere betrokkenheid en samenhang in de buurt ontstaat. Door onze flexibiliteit in buiten-standaard woningopties en onze interne afdeling kopersbegeleiding kunnen wij ver gaan met indivuduele aanpassingen aan de woning, hetgeen voor de koper een groot voordeel is. Samen met dochteronderneming Ramakers Interieurbouw en partner Wooncentrum Veerman kunnen wij de woning zelfs compleet ingericht opleveren!

Appartementen

Van eenvoudige flats in meerdere lagen tot aansprekende woongebouwen die, naast het bieden van wooncomfort, als blikvanger fungeren. KBK bouw bouwt moderne wooncomplexen in opdracht van woningbouwcorporaties, gemeenten, projectontwikkelaars en andere organisaties. In nauw overleg met onze opdrachtgever en de architect kunnen we vanaf de planfase meedenken over effectieve bouwmethoden, duurzame materialen en efficiënt beheer. Met een duidelijke regie zorgen we voor de juiste coördinatie van alle activiteiten zoals die vooraf zijn vastgelegd. Het resultaat is een optimaal functionerend woongebouw dat voldoet aan alle geldende normen en eisen.Projecten uitgelicht

Verfijn zoekopdracht
Woningbouw
Bouw
uw partner in bouw, renovatie en vastgoedonderhoud