KBK bouw

Utiliteitsbouw

KBK realiseert utiliteitsprojecten waarbij functionaliteit, efficiency, duurzaamheid en imago met elkaar in harmonie worden gebracht. Zelfstandig of in bouwteamverband dragen wij zorg voor het naleven van afspraken en staan we garant voor een fraai eindresultaat. Desgewenst kijken wij met onze opdrachtgever en eindgebruiker nog een stukje verder. In de wetenschap dat exploitatiekosten gedurende de levensduur gemiddeld 50% van de totale uitgaven beslaan, kan KBK een adviserende rol spelen in het aandragen van alternatieven die de beheer- en onderhoudskosten en het energieverbruik in de toekomst reduceren.

 

Kantoren

Naast de representatieve functie wilt u dat uw kantoor een prettige werkomgeving vormt voor uw medewerkers. KBK heeft in de achterliggende jaren kantoren glans gegeven met veel aandacht voor de combinatie tussen functionaliteit, efficiency en imago. Met KBK kiest u daarom voor een betrouwbare bouwpartner die weet hoe het een optimaal functionerend kantoorgebouw moet realiseren tegen een juiste prijs. Zelfstandig of in bouwteamverband dragen we zorg voor het naleven van afspraken en voor een fraai eindresultaat.

Bedrijfsgebouwen

Als u een nieuw bedrijfspand gaat bouwen, wilt u dat het praktischer en energiezuiniger is dan het vorige. Met KBK heeft u dan de juiste partner. KBK bouwt al meer dan 35 jaar bedrijspanden, productiegebouwen en hallen in alle sectoren.

Onderwijsinstellingen

Naast kantoren en zorginstellingen bouwt KBK ook al 35 jaar scholen en onderwijsinstellingen in heel Noord-Holland. In samenwerking met dochterbedrijf Ramakers Interieurbouw kan tevens het gehele interieur op maat worden gemaakt.Projecten uitgelicht

Verfijn zoekopdracht
Utiliteitsbouw
Bouw
uw partner in bouw, renovatie en vastgoedonderhoud