KBK bouw

Speciale projecten

Sommige bouwprojecten vragen om innovatieve oplossingen, om een extra inspanning of om een extra stukje zorg. Bij specialistische opdrachten als de bouw van zwembaden, scholen, sport/spelaccommodaties, hotels en zorginstellingen is nauw overleg met verantwoordelijke functionarissen en andere betrokken partijen meer dan gemiddeld nodig.

Hotels

Voor diverse opdrachtgevers in de hotelwereld heeft KBK bouw hotels en verbouwingen aan hotels gerealiseerd. Voorbeelden zijn de Bastion Hotels in Hoofddorp, Apeldoorn, Leeuwarden en Brielle (wordt in 2016 opgeleverd) en het VolksHotel aan de Wibautstraat in Amsterdam. Voor het VolksHotel heeft KBK bouw het restaurant en club Canvas op een tussenverdieping gebouwd die op 'veren' staat en zodoende geen contact heeft met de onderliggende hotelkamers.
 

Onderwijsinstellingen

Naast kantoren en zorginstellingen bouwt KBK ook al 35 jaar scholen en onderwijsinstellingen in heel Noord-Holland. In samenwerking met dochterbedrijf Ramakers Interieurbouw kan tevens het gehele interieur op maat worden gemaakt.

Recreatiewoningen

De bouw van recreatiewoningen is een verhaal apart. Vaak is niet goed duidelijk op welke wijze en in welke vorm een dergelijk project moet worden opgepakt. Hierbij gaat het niet alleen om de bouw, maar vooral ook om de procedures, de juridische samenwerkingsmogelijkheden, de verhuurconstructies, de financiering etc. De wereld van recreatievoorzieningen is complex. KBK kan bogen op een ruime ervaring in dit segment. Vanuit het niets een schitterend en goed renderend recreatiepark met tal van voorzieningen tot stand brengen was eens een enorme uitdaging, maar inmiddels bekend terrein.Projecten uitgelicht

Verfijn zoekopdracht
Speciale projecten
Bouw
uw partner in bouw, renovatie en vastgoedonderhoud