Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden Hoofdkantoor KBK bouwgroep KBK bouwgroep Vestiging Purmerend KBK bouwgroep Vestiging Amsterdam KBK bouwgroep Vestiging Almere KBK bouwgroep – KBK Thijsse Bouw KBK bouwgroep Vestiging IJmuiden
Alles
19 mei 2020

Huurcommissiezaak leidt tot groot onderhoud

In de Eerste Jan Steenstraat in Amsterdam deed onze collega een onderzoek naar een lekkage, n.a.v. een huurcommissiezaak. Tijdens de inspectie bleek dat de problemen groter waren dan alleen de lekkage. Eigenlijk was groot onderhoud noodzakelijk. De woningcorporatie heeft ingestemd met een het opstellen van een begroting, daar akkoord op gegeven en vervolgens kon KBK starten met de werkzaamheden. Zo hebben wij houtrot verwijderd, lekkage aan de dakkapellen gerepareerd, dakgoten vervangen, een nieuw balkon geplaatst, een trappenhuis gemaakt naar zolder en die meteen voorzien van een brandwerend plafond. Op de foto’s is duidelijk het resultaat te zien van de werkzaamheden.

Wat is een huurcommissiezaak?

Een zaak die de huurder aanspant tegen de verhuurder (woningcorporatie) over bijvoorbeeld de status van het onderhoud van de woning. Een derde onafhankelijke partij (in dit geval KBK bouwgroep) beoordeelt de status van het onderhoud door grondig onderzoek te doen en schrijft vervolgens een adviesrapport voor de verhuurder. De verhuurder bepaalt dan of de werkzaamheden uitgevoerd gaan worden, of dat er groot onderhoud in de planning staat en deze werkzaamheden daar onderdeel van worden.

Vergelijkbare berichten

17 april 2024

Hoe het allemaal begon; in gesprek met Klaas en Klaas

Bericht bekijken
15 april 2024

Samenwerken is de toekomst | Donaties namens KBK bouwgroep

Bericht bekijken
11 april 2024

Hoogste punt Stellingweg bereikt!

Bericht bekijken

Wij zijn KBK bouwgroep.
Een partner om op te bouwen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

0299 - 367 322 Stuur een vraag

Hoofdkantoor KBK bouwgroep, Morseweg 1, 1131 PE Volendam, Postbus 15, 1130 AA Volendam